Cele mai noi Refluxul Arzător de Tămâie Cascada Refluxul Arzător de Tămâie Bastoane Titularul Frumusete de Ceramică Roșie Tămâie Titularul #CW


Etichete: dragoni sânge tămâie, decor zen, naturale reflux turn de tămâie, vrac tămâie titular, deco zen, cupru tămâie, bronz antic arzător de tămâie, refluxul arzător de tămâie ceramice călugăr stick, con tămâie, tămâie suportul.

81.36lei 89.41lei
  • In stoc
  • w120972



  • Material: Lut Violet

Puncte:

1、Premium Material: refluxul arzător de tămâie este realizat din ceramica, hand-made, și acesta este unic și sexy în design, rafinat și stabil.

2、Relief de Stres: Locul aprins refluxul con parfumul gaura.Fumul cade ca o cascadă, iar scena este ca o apa care curge, care este frumos, creând astfel fascinant și efecte de relaxare pentru tine.

3、Largă de Aplicare: produsul poate fi utilizat în camera de zi, dormitor, studiu, birou, cameră de meditație, yoga, cameră de hotel, biblioteca, etc. De arzător de tămâie poate fi tratat ca un cadou pentru oaspeții de a reflecta proprietarului eficiente gândit și arată manieră bună și respectul pentru oaspeții săi.Arzătorul creează o atmosferă confortabilă, ajutându-vă să păstrați-vă calmul și de a reduce stresul și de a elimina oboseala.

4、Cadoul Perfect: refluxul arzător de tămâie este potrivit pentru decorarea acasă și un cadou frumos pentru prieteni, care poate face să vă relaxați oricând.

5、Potrivit Dimensiune: refluxul arzător de tămâie măsurile de aproximativ 21cm/8.27 in inaltime si 7,5 cm latime/2.95 în lățime.

Potrivit Dimensiune: refluxul arzător de tămâie măsurile de aproximativ 21cm/8.27 in inaltime si 7,5 cm latime/2.95 în lățime.

Lista De Ambalare:

1*refluxul arzător de tămâie


Scrie o recenzie

Produse similare