ZORBYZ 1 Pereche 22mm Motocicleta Chrome Flacără Ghidon de Control Rezervor de Frână de Ambreiaj Hidraulic Pârghii


Etichete: bmw a rotorului de frână, dyna harley scaun, zsdtrp maneta de ambreiaj hidraulic, cilindru hidraulic de ridicare, cilindru hidraulic de metal, de frânare c, bmw g650 xcountry, harley depozitare, ghidon motocicleta chrome, cilindrului principal al ambreiajului motocicleta.

241.47lei 268.28lei
  • In stoc
  • w120988



  • Caracteristici Speciale: De Frână A Cilindrului Principal De Ambreiaj Set Kit Rezervor Maneta
  • Lățime Produs: 0inch
  • Înălțime Element: 0inch
  • Nume De Brand: ZORBYZ
  • Tip De Element: Frânghii Și Cabluri
  • Motobike Face: Harley-Davidson
  • Articol Diametru: 0inch
  • Tip De Material: Aluminiu
  • Element De Lungime: 25.5cm
  • Articol Greutate: 1.4kg
  • Numele Modelului: C&L1210

ZORBYZ 7/8" 22mm Chrome Flacără Ghidon de Control Rezervor Hidraulic de Frânare Manete Ambreiaj Pentru Harley Honda Yamaha Motociclete

poate nevoie de un pic de modificare pentru unele biciclete.

(Nota: Doar pentru modele cu ambreiaj hidraulic.)

Culoare:Crom

pentru 7/8" ghidon 22mm

De Înaltă Calitate Piese De Aluminiu

Cantitate:1 perechi (ambreiaj si maneta);

Alezaj dimensiune: 14mm

Oglinda fir: 10 mm

Montarea: cele mai multe biciclete / touring / crucisator / elicopter cu 7/8" ghidon 22mm

(Nota: Doar pentru modele cu ambreiaj hidraulic.)

1.dacă adresa de livrare aparține zone îndepărtate,cumpărătorii trebuie să plătească suplimentar taxele de transport maritim,sper înțelegere,dacă nu acceptați politica noastră,te rog nu licita,multumesc.

2.dacă nu lua elementele de așteptat,vă rugăm să ne e-mail în primul rând,vom face noastre cele mai bune și de a satisface cererea dumneavoastră,trebuie colaborări,vă mulțumim.

3.De obicei, nu produce fiscale,dar nu putem garanta 100%, dacă nu există nici o posibilă datorie produs de rigide de control Personalizat,mi-e teamă cumpărătorul va fi responsabil în totalitate pentru

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida

Vom aprecia dacă ne lăsați un feedback pozitiv.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să ne lăsați rating de cinci stele,pentru că feedback-ul pozitiv si rating de cinci stele sunt ceea ce ne străduim pentru.Dacă nu sunteți mulțumit cu experiența dumneavoastră de cumpărături,vă rugăm să ne contactați înainte de a vă decide să lăsați un feedback neutru sau negativ , vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine, cât mai curând posibil.

Dacă articolul pe care le-ați comandat este defect, contactați-ne în perioada de garanție,vom înlocui elementul defect pentru tine, cu un element de egal functionalitate la început.

Dacă un înlocuitor adecvat nu este disponibil, o rambursare parțială va fi emis prin intermediul Paypal.

Dacă cumpărătorul nu vreau nici înlocuire, nici rambursare parțială, dar vreau revenind, cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru toate întoarcerea navei taxe.


Scrie o recenzie

Produse similare