Minunat 10Rolls X 8M Negru ștrasuri din Mărgele Întinde Cablul de 0,8 mm (B01703)


Etichete: MOQI I7S, fiio m6, pixie bob bnha, pixie bob mha, biromantic pavilion, etaj sârmă acoperi, 9t motor de viteze 54t mare, 9v shimano viteze, 9t pro caz fara rama, 9v dc motor viteză mică.

34.58lei 42.14lei
  • In stoc
  • w121123



  • Nume De Brand: Doreen Cutie
  • Tip De Element: Constatările De Bijuterii
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Nailon
  • Constatările De Bijuterii Tip: Cabluri
  • Numărul De Model: B01703

Transport Gratuit! 10Rolls X 8M Negru ștrasuri din Mărgele Întinde Cablul de 0,8 mm Material: Nailon Dimensiuni Aprox :10x0.8mm

Gaura dimensiune : Grosime: 0,8 mm

de conversie : 1 inch = 25,4 mm sau 1mm = 0.0393 inch Culoare Negru Cantitatea Veți obține 10 de acest produs la pretul de lista Nr.B01703 Notă.

Despre NOI

Călătoria noastră de bijuterii de alimentare de afaceri a început în 2001 , când au fost doar 2 membri in echipa noastra.Acum ne-am dezvoltat de la o echipa cu mai mult de 300 de angajați în Asia , Europa și America .Și suntem mândri de a oferi margele si bijuterii Livrările către clienții din întreaga lume.Încă ne amintim cât de încântat când am primit prima comanda din 2001, care ne-a motivat să prețuim fiecare comanda de la tine.

Ca revenirea la posibilitatea de ai dat pentru noi, vom începe noastre de afaceri pe www.antena1slobozia.ro de a oferi lucruri bune și servicii de la mai mulți cumpărători și mai mult.

Ambalare Detaliu

Fiecare comanda este trimis folosind plic cu Bule sau multil ayer cutie de carton .Acesta protejează elementele din deteriorarea în tranzit, când se ajunge la clienti la fiecare'hand.

Despre Transport

Metode de plată

Simt încrezători să ne plătească prin intermediul www.antena1slobozia.ro Escrow prin Visa , MasterCard , QIWI , Western Union , și Transferuri Bancare .Plata este eliberat numai la noi după ce confirmați că ați primit bunurile.

Feedback-Ul Și Servicii Post-Vânzare

Este de apreciat faptul că ai putea să ne lase feedback-uri pozitive dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Doar nu ezitați să ne contactați la prima dată când îndeplinească orice problemă, avem mai mult de zece ani de experiență valoroasă în acest domeniu, ca rezultat, putem rezolva orice problema pentru tine.Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ sau de a deschide un litigiu.Ai încredere în noi, orice accidente vor fi rezolvate .


Scrie o recenzie

Produse similare