Piele De Oaie Tălpi Naturale Guler De Blană Lână Cașmir Termică Adult Copii Pantofi De Iarna Cald Cizme De Zapada De Pantofi Pad Supradimensionat


Etichete: stilul harajuku, arctic mx4, cizme ugg, oamenii branț de piele de oaie, pantofi barbati kulada bussniss pantofi, mare tălpi interioare calde, m55, copilul de pantofi, haina piele de oaie, subțire tălpi interioare încălzite.

27.87lei
  • In stoc
  • w121453



  • Model Tip: Solid
  • Nume De Brand: OrientPostMark
  • Material: blana
  • Caracteristică: Respirabil
  • Lățimea Sabotului: Mediu(B,M)
  • Numărul De Model: 0015
  • Branț Înălțime: 1-3cm
  • Gen: BĂRBAȚI
  • Origine: NC(de Origine)

Bun venit Wholesale și Dropshipping .Nu ezitați să ne contactați și vă vom oferi prețuri mai mici și servicii mai bune.Urmați magazinul nostru , veți obține mai multe reduceri.notă : vă Rugăm să măsurați propria branț, și apoi alege în funcție de lungimea.De exemplu, mi branț lungimea este de 26 CM, aș alege 26 CM , cum ar fi imagini.În funcție de experiența de producție, tălpi interioare poate 5mm eroare.

Copii branț >> 13CM-22CM

Adult insoles >> 2 2.5 CM-27.5 CM

Supradimensionate insoles >> 28CM-29CM

Detalii produs: Toate naturale piele de oaie are un miros, acesta este mirosul natural de oaie.

Puteți soare pe zi pentru a reduce mirosul de oaie.Cașmir lungime este, în general, de 1,8-2 cm, au același efect cald.Aveți posibilitatea să tăiați lungimea de cașmir.Branț după utilizare pot fi plasate în soare uscare în scopul de a restabili cald.

Vă recomandăm comanda doua perechi de a folosi alternativ.Branț este facut din piele de oaie natural cu cașmir, pentru că fiecare culoare piele de oaie și simt sunt ușor diferite, următoarele toate imaginile sunt numai pentru referință.

Am fost întotdeauna angajamentul de a de calitate perfectă a produselor.

Piele de oaie Natural este foarte moale, am coase-l pe simțit, făcându-l repara.

Naturale cașmir după arsură, puteți folosi degetele zdrobite în praf negru.Fals cașmir după arde, se va transforma negru și greu bulgări.

Procesul de producție piele de oaie înainte de a spăla și curăța

Piele de oaie după ce se spală și curat

Taie branț de mână bucată cu bucată ( Vom folosi lame de foarfece în loc pentru mai bine de cașmir ).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Transport

· Articolul dvs. este expediat din China.Acestea sunt trimise direct de la fabrica.

· Cele mai multe dintre elemente vor fi expediate în termen de 2 zile lucrătoare .Asigurați-vă că pentru a lăsa Tel numărul dumneavoastră de livrare de informații.

· Cumpărătorii sunt responsabili să plătească orice taxe vamale sau TVA-ul perceput.

· Chinapost e-mail de aer 14 - 21 de zile (Europa), 21 - 40 de zile (Federația rusă, Brazilia, America de Sud) .

· Dacă aveți nevoie mai repede de livrare, ne puteti contacta.Noi vă va oferi mai multe soluții de transport.

· Drept internațional livrare depinde foarte mult de obiceiurile locale și post-servicii, nu putem fi facuti responsabili pentru întârzierile cauzate de astfel de factori.

Plata

· Acceptam toate metodele de plată oferite de www.antena1slobozia.ro.Banii dumneavoastră este depozitat în condiții de siguranță și numai lansat la noi după ce a confirma livrarea.

· De asemenea, vom accepta card de Credit, TT,Etc.Ne puteti contacta.

Garanție Și Returnare

· Vom verifica fiecare produs înainte de expediere pentru a se asigura că nu există defecte.

· Dacă acest element este de defecte la primire, pls contactati-ne pentru a obține întoarcerea instruire , 7 zile din data primirii .

· Gratuit servicii de reparatii termen de 1 an .În termen de 90 de zile, vom plăti o modalitate de costul de transport maritim (de la China pentru locația dvs.).După 90 de zile de la cumpărare, cumpărătorul trebuie să plătească 2 moduri de costul de transport maritim.

· Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic, abuz sau instalare necorespunzătoare pe care cumpărătorul este parte.

Feedback-ul

· Feedback-ul dvs. este foarte important pentru afacerea noastra, sincer vă invităm să lăsați Feedback-ul Pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.ne vom întoarce mai bun feedback de la tine.

· Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre sau serviciu, pls nu ezitați să ne contactați în primul rând înainte de a pleca orice feedback-ul.Vom face noastre cele mai bune pentru a asigura satisfactia dumneavoastra.


Gottofish2000
2020-10-18
5/5
Delivery to Zhitomir took 11 dnev, brushing Novu poshtu to the food grade. On the video, the verbs of neegani, similar to those stated in the descriptions.
Aredman0331
2020-10-05
5/5
Thank you. あたたかい.

Scrie o recenzie

Produse similare