1buc 7 Culori Colorate Piramida LCD Ceas cu Alarmă Lumina de Noapte Termometru Ceas de Perete Digital Schimbătoare Led Ceas Decor Acasă


Etichete: mult lemn ceas de perete, frumos ceas de noapte, ceas digital de perete garaj, ceas de birou digital, ceas cu radio fm, seeed, ceas de proiect, ceas de perete digital 3d led, ceas pisica de coada, ceas deșteptător cifre.

19.93lei 22.66lei
  • In stoc
  • w12171



  • Origine: NC(de Origine)

Caracteristică:

-100% nou și de înaltă calitate.

-Modificări de culoare a CONDUS piramida ceas cu alarmă.

-Lumina de fundal colorate, orbitor și în mișcare, formă de piramidă, noul chic.

-Ora, temperatura, data, cronometru, ceas cu alarmă afișate secvențial.

-Funcție de numărătoare inversă, începe numărătoarea inversă timp de 60 de minute, 0 secunde, numărătoarea inversă a fost oprit.

-12/24 oră format de selecție.

-Muzica de alarmă și de amânare mod, puteți seta alarma de zi cu zi de timp, puteți alege, de asemenea, diferite acompaniament muzical de alarmă, puteți seta intervalul de amânare pentru a prelungi timpul.

-Modul de temperatura, detectează automat temperatura mediului ambiant poate fi realizat Celsius și Fahrenheit temperatura de conversie.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Piramida ceas deșteptător

Material: ABS+ componente Electronice

Culoare: Alb

Dimensiune: Aprox. 10.3x10.3x9cm/4.05"x4.05"x3.54"

Tip Display: Digital

Forma: Triunghi

Culoare: Colorat

Baterie: 3xAAA bateriile

Pachetul Include:

1x Piramida ceas deșteptător

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.


Scrie o recenzie

Produse similare