6 M Car Tensiune Coarda Motocicleta Frânghie de Ancorare Marfa Curea Tensiune Coarda Lega Curea Puternic Clichet Curea pentru Bagaj


Etichete: 300w led, kriega depozitare, clichet curea, frânghie de remorcare, 3 curele, duza pentru biscuit, coarda de tensiune, plastic de marfă curele cu clichet, motocicleta valiza, 25mm cravată în jos.

36.41lei 65.05lei
  • In stoc
  • w121744



  • Articol Greutate: 340g
  • Tip De Material: Nailon
  • Nume De Brand: CIBO
  • Element De Lungime: 6m
  • Lățime Produs: 2.5cm
  • Greutate Maxima Recomandare: 113Kg
  • Tip De Element: Tensionare Curele
  • Greutate Minimă De Recomandare: 1kg
  • Înălțime Element: 2.5cm

Bine ati venit la magazinul nostru

▲ DESCRIERE PRODUS

Descrieri:

*1. 250 KG de volumul de lucru capacitate și de mare densitate de țesut de înaltă calitate din poliester chingi de fibre.Ele sunt foarte durabile, nu se uzează, și au o viață lungă.

*2. Mobile, frigidere, mașini de spălat, uscătoare, legat de mărfuri, puncte de ancorare, carlige, trailer management, bungee jumping, clichet răpire, benzi elastice, fixate motociclete, Atv-uri, vehicule cu patru roți, biciclete, cabluri de luptă.

*3. 1m lungime, potrivite pentru autovehicule, de diferite dimensiuni.La 8 metri înălțime, utilizați lungimea perfectă pentru a strânge efectiv mari sau mici echipamente.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 25mmx3M

Pachet:

1 * Clichet Centura

Măsuri de precauție:

1. Toate imaginile au fost profesional corectate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri în imagini și elemente ce vezi, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

▲ PRODUS ARATĂ

★ ★despre noi

◆ Despre linia noastră de producție

De stat-of-the-art tehnologia de producție și de stat-of-the-art echipamente de producție se pot întâlni oricare din nevoile dumneavoastra pentru sporturi în aer liber echipament de

◆ Despre depozitul nostru

Spațiu de stocare mare, rezonabil echipamente, îngrijite de planificare, pot garanta calitatea și cantitatea.

GHID DE CUMPĂRĂTURI

1.Vă rugăm să enumerați specialrequests(culoare,pachete,etc.)În secțiunea note atunci când face plata.Dacă aveți orice proment sau doresc să cumpere mai mult...vă Rugăm să ne contactați în primul rând .

2.Dacă vrei să cumperi mai multe differenct elemente în același timp, și trebuie să plătească repetate costul de transport maritim,putem modifica prețul la tine.

3.Vă rugăm să verificați informațiile de livrare înainte de a finaliza plata:numele complet,adresa, cod postal,numarul de telefon, retc

DETALII DE TRANSPORT MARITIM

METODA DE PLATA

SERVICII

▲ Întoarcere : Dacă există orice probleme de calitate ,vă rugăm să oferim informații detaliate la noi în termen de 7 zile de la primirea coletului,va vom confirma problema și apoi oferă un mic solutii pentru tine.Toate se întorc element trebuie să fie în ambalajul original și vă rog să ofere numărul de urmărire.

▲ Feedback-ul : Ne menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important!Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Apreciem 5 stele feedback-ul pozitiv, e bun pentru afaceri pe termen lung.Vom trimite, de asemenea, la fel de feedback de la tine.


Scrie o recenzie

Produse similare