Clasic Lectură Ochelari de vedere Ochelari de Lectură Clar Presbyopic Ochelari Optice Ochelari CR-39 Lentile de Rășină HMC Acoperire Ochelari


Etichete: ochelari welpo, ochelari lapilon, druga ochelari, leqemao ochelari, vz ochelari, ochelari de suprapunere, kstare ochelari, ochelari mov, vand ochelari, ga ochelari.

60.98lei 121.96lei
  • In stoc
  • w121964



  • Obiectiv Lățime: 5.2 cm
  • Gen: Unisex
  • Lens Înălțime: 3.8 cm
  • Lentile De Material: CR-39
  • Material Cadru: Acetat
  • Numărul De Model: RH2041
  • Nume De Brand: RUI HAO OCHELARI
  • Tip De Element: Ochelari
  • Lentile Optice Atribut: Anti-reflexie
  • Ochelari De Tip: Ochelari De Citit
  • Acoperire: HMC
  • Lentile De Culoare: Clar

LECTURĂ DE ÎNALTĂ CALITATE OCHELARI DE PREZBIOPIE OCHELARI

Descriere: Primavara Templu, Super Light, Confort, Design Profesional, Amurg De Culoare!!!Retro-design de moda ochelari de cadre.Reducerea oboseala ochilor atunci când lectură lungă perioadă de timp.Pentru vechi și hyperope oamenii să citească în mod clar are un Strat Anti-Reflexie, și vine cu UV evaluat de Protecție.Un bun ajutor în citirea ziarelor în viața de zi cu zi.Lentilele noastre sunt cu anti-reflexie, UV Proteja și rezistent la Zgârieturi acoperire, super lumina , Non-friabil.Blocuri de 100% din toate dăunătoare UV400 razele solare.

Numărul de Model: 2041 Brand: RUI HAO OCHELARI se Potrivesc pentru: Vechi si Hipermetrop Oameni Puterea Lentilelor: +0.00~+5.00 Culoare Rama: Twilight culoare material Cadru: TR90 material culoare Lentile: Clar Material Lentile: CR-39 Rășină lentilă HMC Tehnologie de Acoperire de Înaltă Clar HMC reflectorizant strat de Protecție: 100% UV400 Putere: OCHI Latime: 54 mm Lățime POD: 16mm TEMPLU lungime: 142mm CADRU Latime: 140mm VERTICAL-lungime: 35 mm Stare: Nou Ambalaj:1 Lectură Ochelari de vedere (Cadou : 1 Pânză de Curățare,1 Caz ) Observații: Client: vă Rugăm să lăsați un mesaj despre puterea preferați după licitație , în caz contrar , va vom trimite aleatoriu putere!(disponibil.Dacă aveți orice întrebare sau sunt nemultumiti de produsele, asigurați-vă liber să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul .vom încerca să vă dau un răspuns în termen de 24 de ore!

1. Am expediat în întreaga lume.La timpul de livrare poate varia, în funcție de receptor de locație.

2. Elementele vor fi livrate în termen de 48-72 de ore după ce plata a fost procesată.

3. Pachetul de avion va fi amânată 5-10 zile, uneori prin motivul de zboruri, personalizate probleme sau de Crăciun rush

4. Pentru graba internațională.comenzi, cumparatorul este responsabil pentru orice aplică taxe de import, taxe locale si TVA.Vă rugăm să verificați cu dvs. vamale înainte de cumpărare.

5. Pentru orice urgente de expediere, vă rugăm să folosiți expedieri Express, cum ar fi EMS ,TNT SAU DHL pentru a nu provoca nici o întârziere (va dura 3-7 zile lucratoare de la peste tot în lume)

Vă rugăm să știu că feedback-ul dumneavoastră pozitiv si rating de 5 Stele de pe www.antena1slobozia.ro sunt foarte importante pentru noi , și vitale pentru succesul afacerii noastre .Ne străduim pentru a oferi cele mai bune servicii pentru clienți .Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să asigurați-vă liber să ne știe înainte de feedback-ul dumneavoastră .E-mail sau sunati-ne este binevenit.Ne străduim să răspundem la toate întrebările și rezolva orice probleme cât mai repede posibil.Cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat.Vă rugăm să permiteți-1-2 zile lucrătoare pentru ca ne-a răspuns.

1. Dacă aveți un produs defect care doriți să se întoarcă sau de schimb, vă rugăm să ne contactați în termen de 14 zile de la voi primi coletul. 2. NU PERCEPEM TAXĂ DE REPOPULARE. 3. Orice deteriorat și utilizate elemente nu se califică pentru o revenire. 4. Costul de transport maritim nu este rambursabil. . 5. Elementul trebuie să fie returnate în stare nefolosită, cu ambalajul original. 6. Clientul este responsabil pentru taxele de transport pe orice elemente returnate. 7. Dacă elementul retur s-a dovedit de a lucra bine după test, clientul ar trebui să ia toate costurile. 8. Clienții trebuie să trimită bunurile înapoi în ambalajul original înainte de a obține rambursarea completă. 9. De a cumpara acest produs în mod automat de acord cu regulile, termenii și condițiile. 10. Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire.

***** Cumpărătorii sunt responsabil doar pentru returnare taxe pentru articole de garanție.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține noastre (vânzătorului) adresa de returnare, și scrie "cadou" pe detalii livrare foaie.Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire.

De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb sau dau restituire IMEDIAT.


Olivierdumont10
2020-10-10
5/5
super quality rui hao very good read glass

Scrie o recenzie

Produse similare