AC150V - 280V 100A Curent Mare Releu Plin Divizia de Mare Putere Putere Soft Start Bord Pentru Clasa a Amplificator AMP


Etichete: krrqd12a, dual rectifier, filtru amplificator soft start, baza 6n2p, soft starter, audio releu, ak2515 analizor de spectru audio, soft start, pentru soft start, amplifi audio.

40.64lei 47.27lei
  • In stoc
  • w122280



  • Nume De Brand: Frunze De Măslin
  • Pachet: No
  • Putere Maximă Per Canal: NICI O PUTERE
  • Numărul De Model: Putere Soft Start Bord

Vă rugăm să rețineți: tabla De culoare este schimbat la verde.Totul este la fel.Așa cum se arată mai jos:

placa lui 100A foloseste super-curent complet închis, releu, contact de argint cupru pur conexiune, durabil!Nu este nevoie de suplimentare pentru alimentarea cu energie auxiliară, doar 2 terminale, unul pentru putere de intrare (înainte de a comuta de control), o iesire pentru sarcina, ușor de utilizat.

[Name] Complet discrete de mare putere, soft start circuit de kit

[releului] de mare putere ultra-mare curent de 40A cupru pur piciorul releului

[size 67mmX61mmX30mm (mare), ultra-small size

【Domeniul de aplicare】 Adecvate de înaltă calitate audio de intrare de putere, sau alt mare curent de pornire mașină de aplicații.Utilizarea de putere în termen de 4000W.

Tensiune de alimentare adaptare gama: 150V AC la 280V.

[Detalii] Inclusiv un PCB și toate componentele de pe placa, aceasta placa nu are nevoie de depanare, și acesta poate fi instalat fara erori.

principala caracteristică:

Funcția soft start bord este de a reduce impactul actual la momentul de pornire, în scopul de a reduce impactul mașinii la rețeaua de energie și prelungi durata de viață a comutatorului.Aceasta placa foloseste un ultra-curent mare (100A) cupru pur piciorul releului și o mare termistor NTC 20D-20 în mod eficient pentru a proteja aparatul împotriva excesiv de curent de pornire.

Acest consiliu nu are nevoie de un auxiliar de alimentare.Există doar două terminale, unul este conectat la putere de intrare (înainte de întrerupătorul este controlat), și una de ieșire este conectat la sarcina.Este foarte convenabil de a folosi.

principiul de lucru:

La începutul pornire, termistor cu coeficient de temperatură negativ alimentează sarcina, limitator de tensiune de curent instantanee, ca temperatura termistorului crește, valoarea rezistenței scade, sarcina este aproape de normal de lucru, de stat, de aproximativ 3-5 secunde după releu trage în , Scurt-circuit termistor, alimentarea cu energie electrică va fi în direct la sarcina prin contactele releului, sarcina în funcționare normală.Aceasta suprimă în mod eficient curentului de impact de pe circuit și impactul asupra altor aparate electrice, precum și evită moment de curent mare impact a încărca și prelungește durata de încărcare viață.

Notă: soft start bord este folosit doar pentru a limita start-up curent anti-impact, putere de pe portbagaj.Acesta nu este un timp de întârziere comutator.Dacă aveți nevoie pentru a transforma în putere pentru un timp, utilizați un timp de întârziere comutator.Vă rugăm să citiți în mod clar și-l cumpere din nou.Acest lucru nu poate fi folosit ca un motiv pentru a reveni.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră și cooperare!


Sigge 78
2020-10-30
5/5
good
Ginavillarreal
2020-11-29
5/5
Excellent.

Scrie o recenzie

Produse similare