Ceramica Cenușă Urna Memorial Pentru Incinerarea Umana Ash Titularul Câine De Companie Înmormântare, Sicriul Suvenir De Înmormântare Acasă În Nișă Columbarium


Etichete: urna, omul de înmormântare, cutie sicriu, adult urna, argint animale de companie urne, animale de companie urna, figura nișă, decoratiuni de înmormântare, aici, câinele urna.

61.71lei 75.26lei
  • In stoc
  • w124346



  • Tip De Produs: Urne
  • Function2: Înmormântare La Domiciliu În Nișă Columbarium
  • Function3: Înmormântare Cu Sicriul Suvenir
  • Dimensiune: 7.0 * 6.0 cm
  • Funcția: Memorial Pentru Incinerarea Umana Ash Titular
  • Animale De Companie De Tip: Câine, Pisică, Pasăre, și așa mai departe
  • Stil: Ceramica Urnă De Cenușă
  • Material: Ceramica

Ceramica Cenușă Urna Memorial Pentru Incinerarea Umana Ash Titularul Câine De Companie Înmormântare, Sicriul Suvenir De Înmormântare Acasă În Nișă Columbarium

Descrierea Produselor

La urne este 100% facut de Ceramica, cu Mână-Pictat, Email colorat, Care a tras după 72 de pași și 1320 de grade temperatură ridicată.

Textură fină, de culoare Saturate, Acest Urne poate fi atât de strălucitoare și orbitoare în culori numai după repetate de colorat și de ardere.

Noastre tradiționale și design atemporal nu numai că oferă un elegant loc de odihnă pentru cei dragi, dar, de asemenea, evocă amintiri de cei dragi.

Sicriu este potrivit pentru orice decor, mai ales în casa seminee, urne, împrăștiere sau de înmormântare.

Caracteristicile de ceramică de incinerare:

Urna cu aliaj de Staniu acoperi firul sigilate, umiditate-dovada și poate stoca cenușă în condiții de siguranță.

Fiecare sicriu este handmade, indiferent de culoare sau luciu.

Întreținere ușoară: Doar ștergeți-l cu o cârpă curată și uscată.

Servicii:

Anti-deteriorare ambalaj (daune, înlocuire gratuită)

Dacă aveți orice întrebări înainte de a cumpăra, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom rezolva problema pentru tine în prima dată.

Dacă aveți orice întrebări după primirea mărfurilor, ne puteti contacta prin e-mail, vă vom oferi un răspuns satisfăcător în termen de 24 de ore.

Notă: Datorită tehnologiei speciale caracteristice, contracție în timpul de ardere, dimensiunea de produse poate ușor diferite, cu un design original, Manual de măsură ușor de eroare, vă mulțumim pentru înțelegere, vă rugăm să fie precauți comanda daca ai minte de acest lucru.

Ceramica Urna material de culoare și design de produse este veșnică, ea nu va avea loc de pe vopsea, zgarieturi, rugina si coroziune.În comparație cu tradiționale de produse din metal, are avantaje evidente.Ceramica poate salva chiar 1000 de ani.Este foarte potrivit pentru decorarea și de înmormântare.Vă rugăm să rețineți că această Urnă poate să nu se încarce toată cenușa de 1 adulți.Vă rugăm să citiți dimensiunea produsului cu atenție.

Aceste mici animale de companie urne pentru cenusa sunt iubitoare memoriale de la un prieten drag care a împărtășit din bucuriile și încercările, dat necondiționat și iubit fără încetare.

Când vă amintiți!Te iubesc!


Scrie o recenzie

Produse similare