Piscină Tablete de Clor Piscina Tablete Efervescente cu Opțional Plutitoare Clor Dozator de Înot de Curățare Piscină


Etichete: 8 greu de silicon caz, 3d picturi murale pădure, 2mm jacheta înot surf, 2010 torpedou lumina, 3 arzatoare gaz aragaz, 8 gaura rezervorului de autocolante, 2mm neon tijă de plastic, 8 fete haine veste, 1d autocolante notebook.

16.23lei 28.48lei
  • In stoc
  • w124377



  • Numărul De Model: Piscină comprimate efervescente
  • Origine: NC(de Origine)
  • Cerere: Cameră
  • is_custermized: No
  • Carbon Activ Tip: Carbon Activat Saci

50PCS Piscină comprimate efervescente Descriere 100% nou, de înaltă calitate caracteristică: În lunile fierbinți de vară, vă puteți bucura de cristal clar piscină.Piscina noastră de curățare tablete sunt eficiente împotriva bacteriilor, alge și alte organisme.Aceste piscină cu apă dezinfectante crea un mediu mai sigur, mai curat și mai plăcută experiență de înot a Preveni pierderea de clor în lumina directă a soarelui, în timp ce stabilizarea acestora și reducerea cantității de substanțe chimice care trebuie să fie adăugat.Purifica apa, elimina bacteriile și controlul algelor în apă, Acest produs conține:

50 de bucăți de curățare tablete

5 Inch Piscină Termometru Dezinfecție Automată Aplicator Pompa cu Plutitor Chimic Clor Distribuitor Descriere: Stare:100% Nou Material: ABS Culoare: Ca Imagini Arată Dimensiune: mici de 5 inch aplicator, inaltime 100mm, diametru 120mm, partea de jos diametru 50mm Caracteristici: 1. Potrivit pentru 1.5 inch tableta de clor. 2. Acest dozator de lucrări în sol piscine, masaj, hidromasaj, jacuzzi, piscine supraterane, și spa-uri. 3. Nu vă faceți griji despre nivelurile de clor în piscină sau spa. 4. Termometru încorporat citește temps în ambele ℉ și ℃.Capac răsturnări de situație și se blochează în siguranță. 5. Din premium abs material, care este robust și durabil.

Pachetul contine: 50PCS de curățare tablete SAU 50PCS de curățare tablete *2 +1pcsChlorine Dozator


Scrie o recenzie

Produse similare