SYK-8B/SYK-8A masina de stantat 8T din oțel Inoxidabil hidraulice gaura deschizator Trage gaura subțire placă de fier manual gaura deschizator


Etichete: Core, reparații ceas, hidraulice cu sertar, burghiu din oțel inoxidabil, alivio hidraulice, ceas set de șuruburi, cheie de ceas, moare hidraulice, uita-cheie, apa hidraulice.

149.70lei 187.12lei
 • In stoc
 • w1247 • Lucru accident vascular cerebral: 25mm
 • Nume De Brand: LZHZXY
 • Notă: Manual De Limba Engleză
 • Ieșire: 8T
 • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
 • Tip: Combinație
 • Greutate de aproximativ: 11 kg
 • Cerere: Set De Unelte De Uz Casnic
 • număr produs: FL2948
 • Model: SYK-8A/SYK-8B
 • Numărul De Model: SYK-8A/SYK-8B
 • Pachet: Caz

SYK-8B/SYK-8A masina de stantat 8T din oțel Inoxidabil hidraulice

gaura deschizator Trage gaura subțire placă de fier manual gaura deschizator

Dacă aveți orice altceva pentru a înțelege, vă rugăm să ne contactați și vă vom răspunde cu atenție.

Afișare produs

Produs manual:

Nume: Hidraulic gaura deschizator SYK-8A și SYK-8B

Model: SYK-8A/SYK-8B

Gama de deschidere: placă de oțel inoxidabil ≤1,6 mm, placă de fier de maximum 3mm

Ieșire: 8T

Lucru accident vascular cerebral: 25mm

Configurație Standard de deschidere a muri:

SYK-8A este echipat cu următoarele șase tipuri:? 16mm, 20mm, 26.2 mm, 32,5 mm, 39mm, 51mm

SYK-8B este echipat cu următoarele șase tipuri: Φ20mm, 27.5 mm, 34 mm, 43 mm, 49mm, 60mm

Greutatea despre: 11kg

Pașii pentru utilizare:

1. Înainte ca gaura este deschis, gaura de foraj este prima forate cu o 11.5 mm gaura ghidului.

2. Șurubul tijei pistonului în gaura pentru șurub pistonului cilindrului, apoi introduceți șaiba în tija pistonului și se introduce în moară.Apoi tija pistonului este introdus în gaură de ghidare a piesei de prelucrat, și în cele din urmă la marginea lamei de pumnul este strâns combinată cu prelucrarea de suprafață, și pumn, prelucrat și mor sunt fix fiabil.

3. Aproape de retur ulei a supapei în sensul acelor de ceasornic, apoi apăsați și țineți apăsat vigoare-aplicarea se ocupe în mod repetat pentru a porni pompa cu piston.Presiunea uleiului crește și forfecare cuțit crește între concave și convexe matrite.Mucegai taie gaura de pe piesa de lucru până când se taie. .Opri apăsând vigoare-aplicarea se ocupe imediat după tăiere

4. Slăbiți de retur a uleiului supapa de sens invers acelor de ceasornic să descarce complet presiunea de ulei.După patru pași de mai sus, completați un complet de foraj procedurii de operare.

5, deșurubați pumn, elimina deșeurile de înmatriculare în moară, ștergeți de mucegai

Notă: gaura deschizator de poate deschide numai găuri în placa de metal.Placa de metal se referă la tablă/placă de aluminiu de mai jos 4mm, și placă de oțel inoxidabil poate fi doar în termen de 1.2 mm.

Satisfactia Clientului:

Dacă alegeți "vânzător de metoda de transport"(368.42 usd), ne va ajuta pentru a aranja transportul maritim și de livrare la cel mai apropiat port!

Dacă de transport maritim, după sosirea port destinație, cumpărătorul trebuie să plătească portul de destinație taxe (cum ar fi terminale de manipulare taxe, documente, taxe, taxele de depozitare, etc), impozitul să facă vămuirea și ridica bunurile.

Dacă alegeți DHL / ARAMEX/ FEDEX,TNT ,UPS, ECT, ne va ajuta pentru a aranja transportul de international expres și direct, livrare la adresa ta(ușă în UȘĂ DE SERVICIU)!

1)În scopul de a proteja obiecte și de a evita orice daune la procesul de transport maritim, atunci Când primiți pachetul, Cumpărătorii ar trebui să verificați pachetul / bunuri cu atenție înainte de a semna de primirea bunurilor.

Dacă există orice daune, vă rugăm să contactați local ARAMEX / DHL / Fedex de a cere plângeri și cereri SAU vă rugăm să contactați cu noi, în termen de 24 de ore.Apoi să ia fotografii pentru aparat deteriorat și pachet, trimite imediat un mesaj la noi, ne va ajuta pentru a rezolva problemele.

2)dacă aveți orice problemă cu privire la produs sau de transport maritim, vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va face eforturile noastre de a rezolva probleme.

3)Și feedback-ul dvs. este extrem de important pentru magazinul nostru, Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru și server-ul nostru ,după ce a confirma această comandă, vă Rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și 5 stele, avem, de asemenea, vă va da "PERFECT 5 STELE",

Atunci când rata de transport maritim de timp parte te rog, ia de tranzit internațional în considerare.Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.


Scrie o recenzie

Produse similare