VR-1 Altai vargan (comus) temartseva, mici, Moser


Etichete: Muzicuta, moser baterie 1871, moser 1854 mașină de păr, mașină de tuns moser, 1 43 ixo, plasa pentru par pentru femei, muzicuta honner, moser, tuns moser, moser 1854 scândură.

26.32lei
  • In stoc
  • w124854



  • Nume De Brand: Мозеръ

VR-1 Altai vargan (comus) temartseva, mici, Moser

Un mic vargan cu melodice, moale, saturate cu folie de sunet.

Trapezoidal de contur ale limbii, sensibilitate bună.

Harpa Темарцева.

De dimensiuni mici.

Lacune: 100-200 µm.

Rigiditatea limba: 50-60 Gs.

Dimensiuni de gabarit: 67x30x5mm.

Greutate: 20gr.

Prieteni, dacă aveți nevoie de un unic caietul de sarcini, puteți utiliza căutare în magazin sau de a ne pune o întrebare.Vom răspunde cu siguranță și de a găsi dreptul de produs!

Livrarea de bunuri este efectuată de către compania sdek sau e-mail din Federația rusă.

Ca o regulă, de dimensiuni mici produse (accesorii) sunt livrate prin e-mail, de mari dimensiuni (instrumente și echipamente) sunt oferite de SDEC.

În scopul de a reduce costul de transport maritim, utilizați cupoane de magazinul nostru =)))

Atenție!!!Daca localitatea dvs. nu are un punct de problema SDEC, va oferim livrare la cel mai apropiat punct sau puteți comanda în comentariul la comanda de livrare "la usa".În acest caz, livrarea va fi plătit în plus la primirea coletului.

Despre magazin "muzsale"

Vindem bunuri de reprezentanți oficiali din lume marci pe teritoriul Federației ruse.Am fost de lucru pe piață pentru instrumente muzicale și echipamente muzicale din 2009. Permanent sponsori de toate-ruse și internaționale, concursuri, proiecte culturale și educaționale.

Experiența noastră ne permite să vă oferim cele mai interesante bunuri dintr-o gamă foarte mare.Toate produsele au garanție de la furnizori oficiale.

Toate bunurile sunt asigurate.Acest lucru este un plus imens în colaborarea cu noi.Aboneaza-te la pagina noastră.Vei afla primul despre noile produse și reduceri bune în primul rând.

Cumpărături fericit!

Salutari, echipa MuzSale


Scrie o recenzie

Produse similare