Universal 16/12cm Estompat Studio de Lumină Inel de Camera Cu Suport Trepied Pentru Camera Selfie Telefon Studio Foto Video LED Lampă în formă de Inel


Etichete: ulanzi lumina video, inel de lumini simple, selfie inel de lumina, lampa inel, ling inel, accesoriu aparat foto dslr, selphy inel de lumina, pentru telefon trepied, camera video, lampa inel trepied.

16.48lei 24.94lei
  • In stoc
  • w125206



  • Sursa De Lumina: 7-14W
  • Sursa De Alimentare: 2835
  • Dimensiuni (WxHxD): 24-26lm
  • Temperatura De Culoare: 3300-5600 K
  • Origine: NC(de Origine)
  • Pachet: Da
  • TTL: Da
  • Display: Da
  • Aparat Foto Compatibil Marca: telefon
  • Nume De Brand: centechia

Descriere:

1. LED-uri de lumină inel poate fi montat pe suportul și ia-o oriunde, acesta poate fi, de asemenea, eliminate de la standul de la orice moment, trepied cap de minge poate de 360 de grade de rotație poate liber să se adapteze la orice unghi

2. Inelul de lumină este fabricat din 20buc LED de economisire a energiei margele, o disipare a căldurii este excelent, curent constant conduce vehicule și de redare superioară a culorilor, se înmoaie sursa de lumină și de a spori tonusul pielii în portrete fotografice.

4. 3 culori de iluminare modul de luminozitate reglabilă pentru dvs. de a alege,puteți regla culoarea și luminozitatea foarte ușor, perfect luminozitatea poate fi realizat fără a instala suplimentar de filtre colorate.Trei culori de lumina naturala moale ilumina frumusețe în diferite ocazii.

5. Porturile USB pot fi folosite cu mai multe dispozitive, cum ar fi conectarea computerul gazdă, laptop, putere mobil și încărcător USB.Va fi capabil să se bucure de LED-uri de lumină inel în orice moment gratuit.

6. Ușor și portabil de design: Convenabil de a folosi și de a efectua atunci când călătoresc sau lucrează în aer liber etc.

7. Funcția de disipare a căldurii: coajă de Metal, chiar dacă este utilizat pentru o perioadă lungă de timp,nu este nevoie să vă faceți griji că lampa va fi cald.

8. Extinse de aplicare: este aplicată pe scară largă pentru fotografie în aer liber lumina, de umplere de lumină în interior, portret, moda, publicitate, fotografie, filmare video, etc.

Caietul de sarcini:

1. Numărul de margele: 72pcs

2. Lampa cordon model: 2835

3. Luminozitatea lămpii: 24-26lm

4. Lumina alb temperatura de culoare: 6500K

5. Alb cald temperatura de culoare: 3200K

6. Putere: 7-14W

7. Tensiune de alimentare: 5V

8. Indică: Ra>82

9. Reglaj interval: 1%-100%

10. Shell material: Aluminiu

11. Dimensiuni: diametrul exterior de 160 mm.interior diametru 110mm

12. Sursa de alimentare: port USB de alimentare

Pachetul Inclus:

et de 4.7/3.5 inch, USB 3 Moduri Estompat LED Inel de Vlogging

Note:

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginile pot să nu reflecte culoarea reală a elementului.

Compara detaliu dimensiuni cu a ta, te rog permite eroare de 1-3cm, din cauza manuală de măsurare.

Vă rog să lase un mesaj înainte de a da feedback-ul rău, dacă produsele au unele probleme.

Vă mulțumim pentru dvs. de înțelegeri.

Sperăm că veți avea o Gretttt zi!!


Airo9797
2020-11-07
1/5
The goods did not come to the Mail it is not and it is not tracked noted that the goods were delivered opened the dispute money returned

Scrie o recenzie

Produse similare