WiFi Inteligent Ușa Fereastra Senzorului APP Alerte de Notificare de Alarmă Acasă de Securitate Detector, Compatibil Cu Alexa de Start Google


Etichete: alarma kerui, alarmă ușă, acasă inteligent, comutator wifi, neo z val, wifi priza senzor de temperatură, ușa tuya inteligent, tuya zigbee, moeshouse comutator, echo dot 4.

48.77lei 81.28lei
  • In stoc
  • w125636



  • Nume De Brand: MoesHouse
  • De Lucru Umiditate: 20%-85%
  • Tip Wireless: 2.4 GHz
  • Dimensiune Corp Principal: 71.6*20.3*19.9 mm
  • Timp De Așteptare: 4-6 luni
  • protocol: IEEE802.11b/G/N
  • Dimensiune Corp Mic: 50*10*14mm
  • Standby Curent: Mai mică sau egală cu 5uA
  • Baterie: 1*CR2 3V

WiFi Smart Senzor de Usa/Fereastra APP Alerte de Notificare de Alarmă Acasă de Securitate Detector, Compatibil Cu Alexa de Start Google

De MoesHouse

Caracteristici Produs:

1.Smart Home Automation:Un asistent bun pentru casa inteligentă,nu mai vă faceți griji despre invazia de obiecte externe sau străini,protejarea casa ta și obiecte de valoare de la un pericol inutil.Acesta detectează deschiderea sau închiderea ușilor și a ferestrelor,și monitorizează acasă ușa și ferestrele de stare atunci când nu sunteți acasă,chiar sunteți în vacanță.

2. În timp Real de monitorizare de la distanță:ori de câte ori și oriunde te afli, o Dată Senzor de Usa/Fereastra detecta externe obiecte sau animale, veți primi o notificare de smartphone-uri.Păstrați casa ta saf e tot timpul.Ceea ce trebuie să faceți este să adăugați dispozitivul dumneavoastră Inteligent App de Viață pentru a dobândi toate funcțiile inteligente de pe telefonul tău inteligent.

3. Ușor de operat:Nu există un hub necesare și simplu descărcați "Comentând"app pe iOS și Android.În plus, se lucreaza cu Amazon Alexa, Google Acasa Asistent ,care să permită pentru alte controale inteligente de senzori,cum ar fi free voice control pentru a verifica dacă senzorul este blocat.

4. O gamă largă de Aplicații:se Aplică smart senzor de usa/fereastra pentru diferite scene,dormitor,garaj,baie,grădină și oriunde doriți,păstrând toată casa ta departe de pericol, cu o legătură de smart senzor de usa/fereastra.

5. Baterie : Acesta este folosit cu bateria ,iar bateria este inclus în pachet,tu nu ' t nevoie de un auto-cumpărare.În plus,acest senzor inteligent este disponibil numai pentru 2.4 GHz WiFi de rețea.

Parametru:

B attery:1*CR2 3V

S tandby Curent: ≤ 5uA

S tandby Timp:4-6 luni

W de lucru Umiditate:20%-85%

P rotocol:IEEE802.11b/g/n

W ireless Tip:2.4 GHz

S ize Corpul Principal:71.6*20.3*19.9 mm

S ize Corp Mic:50*10*14mm

pachetul de Listare:

1*senzor

1*manual de utilizare

1*banda 3M

1*CR2

Q&A:

1.Q:Nu este de lucru cu Amazon Alexa?

A:Da,este compatibil cu Alexa,precum Google Acasa.

2.Q:am nevoie pentru a cumpara baterie de mine dacă aș alege tipul de baterie?

A:Nu,bateria este inclus în pachet și tu nu ' t nevoie de un auto-cumpărare de ea.

3.Q:Ce este funcția de buton de pe senzor?

A:Aceasta este o rețea registrul butonul care afișează lumina LED-uri și puteți alege, de asemenea, setările apăsați pe colțul din dreapta sus de pe Aplicația și porniți notificări împinge.


Vyfpayfpafvy
2020-10-21
5/5
Perfect as always
Xt4h32cf Ckbr7f
2020-10-03
5/5
Excellent products 10 days for shipping and 20 days in transit to Mexico,

Scrie o recenzie

Produse similare