10buc Video AV Balun 3.5 mm 1/8"stereo de sex masculin la AV Terminal cu Șurub conector


Etichete: încărcător cablu phoenix, plastic conector de alimentare, antena balun, rtl2832sdr, componentă conector, pv conector phoenix, dst tv, amplificator pentru dst, phoenix verde conector, trs mono conector audio.

29.25lei 36.57lei
  • In stoc
  • w1257



  • Tip: Adaptor
  • Numărul De Model: phoenix audio
  • Nume De Brand: RFKOKOGO
  • Cerere: Audio & Video, De Iluminat
  • Gen: De sex masculin

10buc Video AV Balun 3.5 mm 1/8"stereo de sex masculin la AV Terminal cu Șurub conector

Acest Stereo jack pentru Bloc Terminal adaptor este făcut special pentru aplicații industriale e.g.pentru conectarea cu un singur fir, cu open cablu capete.De asemenea, pot fi folosite în audio hobby zona.Acestea vă puteți conecta în mod individual diverse dispozitive cu jack Stereo conector pentru adaptor.Caietul de sarcini Conector: Stereo jack 3.5 mm 3 pini de sex masculin Bloc Terminal

Clienții Care Au Văzut Acest Articol, De Asemenea, Vizualizate

--------------

Despre Noi:

Înființată în Shenzhen .Acum, compania noastra a cunoscut o creștere rapidă și sa dezvoltat într-unul dintre cele mai mari de vânzare cu amănuntul și en-gros de companie pentru accesorii mobile și accesorii CCTV.Vom oferi în principal, baterie,suport auto,cablu,cutie,încărcător și așa mai departe

Am adăuga noi articole de pe site-ul nostru pe o bază de zi cu zi, astfel încât selecția noastră este mereu proaspăt și până la data de.Și ne mândrim în oferirea de o sigură și plăcută experiență de cumpărături online pentru toți clienții.Desigur, Vom lua toate măsurile să aveți dumneavoastră întrebări răspuns în termen de 1 zile lucrătoare

Plata:

Puteți plăti folosind Moneybookers, Visa, MasterCard, carduri de credit și transfer bancar.

Puteți plăti, de asemenea, cu anumite carduri de debit, inclusiv Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B și Euro6000.

Suport www.antena1slobozia.ro serviciul Escrow

Politica de transport:

Asigurați-vă că vă oferi corect adresa de livrare si nr .tel.

Toate bunurile vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine.

Vă rugăm să alegeți una din serviciul de transport maritim vrei:

1. China Post Air Parcel(mai puțin de 2 KG), oferim transport gratuit!Va dura aproximativ 10~40 de zile ajunge, Furnizați numărul de urmărire. (dar un pic mai mult timp, trebuie să ai suficientă răbdare de așteptare pentru produsele).

2. Puteți alege Express EMS, plus costurile de Transport, se iau 6~9 zile lucrătoare (foarte bun mod de transport, de a recomanda pentru tine);

3. Puteți alege Express DHL,UPS,costurile de Transport suplimentare, Va dura aproximativ 5~9 zile lucratoare zile ajunge.

(mai sigur, mai rapid reach)

Garanție:

Suntem bucuroși să înlocuiască bunurile defecte.

Politica De Rambursare:

Puteți returna produsul și a obține rambursare(exclude taxa de transport).Trebuie să-l trimită înapoi în starea inițială în termen de 3 zile de la primire.Returnare în detrimentul tău.

Feedback-ul:

. dacă au som problema cu culoarea ,dimensiunea ,calitatea ,vă rugăm să contactați cu noi înainte de a ne da un neutru/negativ feedback-ul .

. noi călduros ca să-ți dau o soluție satisface

. dacă vă place ,călduros așteptat de cinci stele la feedback-ul ^_^vom lucra din greu pentru a oferi o satisfac serviciul ^_^

Vă Rugăm Să Rețineți:

În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau mai mici de impozitare la import,vom declara ca un "cadou", cu o valoare mai mică,dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Orice cerere, vă rugăm să contactați-mă direct,este plăcerea mea de a vă oferi cele mai bune servește.Satisfactia ta,urmărirea noastră!!


Scrie o recenzie

Produse similare