Casa de Stocare de Perete ventuză Rack de Depozitare din Plastic Cosmetice articole de Toaletă cheltuieli Diverse de Stocare Suport Baie Bucatarie Organizator LB8221


Etichete: bucătărie organ, baie storag, raft baie, raft stick, singur perete rafturi decorative, wd tv rack, camara cutie organizator, mâner balustrada, depozitare baie duș rafturi, titularul uscător de păr cabinent.

20.30lei
  • In stoc
  • w125767



  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul de Niveluri: Dual Nivel
  • Instalați Stil: Alte
  • Certificare: CE

Culoare:alb,gri

Material: plastic

Ambalare: 1*Suport De Stocare

Dimensiune: așa cum se arată

Greutate: 230g

Caracteristică:

Acest raft, culoarea elegant, cu material PP, dotat cu dublu-adeziv autocolante fixe, stick la frigider, baie, camera de zi poate fi.

Poate găzdui produse cosmetice, articole de toaletă, mici gustări, control de la distanță și alte resturi.

La raft de depozitare rezistent la apa, reutilizabile și ușor de curățat.Pur și simplu stick, loc pe suprafata lucioasa si se umple cu articole de toaletă.

Un design Modern minimalist, și a făcut din materiale de înaltă calitate, potrivite pentru decorarea Duș, Oglinda de la Baie, Bucatarie, Frigider, Dormitor și Birou.

Multifuncțional de utilizare pentru diferite situații, de asemenea, pot reutilizabile pe diferite locație

Acest lucru ușor organizator de baie este conceput pentru a se agăța de suprafete lucioase, fără ventuze sau adezivi.Utilizarea inovatoare de silicon grip technology, Periuța de dinți și aparatul de Ras Titular va fi întotdeauna în siguranță.

Cererea simplu și ușor.

Vă rugăm să rețineți:

Datorită măsurare manual, dimensiunile pot avea o eroare de 1-2 cm

Culoarea poate varia în funcție de diferite afișează

Din cauza lungă perioadă de timp de tranzit, elementul poate fi deteriorat în timpul transportului.Dacă elementul este deteriorat, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul.Vă mulțumesc pentru înțelegere.


Scrie o recenzie

Produse similare