5 Curtea Rândul 8 De Aur Argint Diamant Plasă De Folie Rola Strălucesc Stras De Cristal Tort Panglică Petrecere De Nunta De Decorare Haine Tunderea


Etichete: cat tricou, 3 rând stras tapiterie, stras panglică, cat de unghii tapiterie, caiac arc sac, muji sac de plasă, diamant bandă, diamant tapiterie, pantofi nunta de cristal, plasă de diamant panglică.

24.33lei
  • In stoc
  • w126500



  • Dimensiune: 4cm
  • Origine: NC(de Origine)
  • Utilizarea: Textile De Casa
  • Ocazii: De Halloween,Petrecere de Aniversare,Petrecere,Eveniment măreț,Weddding decor
  • Tehnologia de procesare: Galvanizare
  • Material: Poliester / Bumbac
  • Rânduri: 8 randuri
  • Materiale: Plastic
  • Nume De Brand: SGG
  • culoare: aur, argint
  • Tip De Produs: Tunderea
  • Tunderea Tip: Strasuri
  • Numărul De Model: PM0816

Ochiurilor de Plasă de Plastic Tunderea, de asemenea, numit de moda tapiterie,plastic,plasă de moda ochiurilor de plasă,plasă de plastic tunderea...

Articol Nr:PM0816

Materiale: Eco-friendly plastic de bază și ață

Latime:4cm

Rând: 8 randuri

Bază de culoare:Aur / Argintiu

Cantitate: 5 metri/lot

Aplicație: Îmbrăcăminte,genti,incaltaminte,bijuterii,browbands,mobilier,cadouri,decor nunta,... .

Sfat Cald:

Toate produsele sunt de fabrica direct de pe magazinul meu.Producția va fi pornit după ce ai licitat și să plătească.Vă rog nu licitați dacă nu aveți de gând să plătească pentru elemente.Dacă aveți orice probleme după ce primi elemente,vă rugăm să contactați-mă înainte de a părăsi feedback-uri.

LICITAREA FERICIT ~ VĂ MULȚUMIM PENTRU CĂUTAREA

SIMȚIȚI-VĂ LIBER SĂ MĂ CONTACTAȚI PENTRU ORICE ÎNTREBĂRI

Utilizare:

Putem accepta Escrow,Card de Credit, T/T sau Western Union,Moneygram.

Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de la data comenzii plasate.

Am doar nava ta confirmat adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare.

Cele mai multe comenzi vor fi livrate în termen de 3-7 zile lucrătoare de la confirmarea plății.

"Transport gratuit" elemente va fi publicat de "China Post" ,"Singapore Post","Hongkong Post" sau "E-Pachete de" registered air mail, elementele pot fi controlate și urmărite on-line.

Postul de Transport maritim, în mod normal, durează 15 până la 35 de zile lucrătoare pentru a primi.

Cele mai multe dintre elementele vor fi livrate în 2-3 săptămâni , în timp ce va exista o întârziere pentru ceva ce nu putem controla (cum ar fi vremea rea).Dacă se întâmplă, trebuie doar sa ne contactati, va vom ajuta să vă verificați și să rezolve orice problemă.

E-Pachet de Transport maritim, în mod normal, durează de la 7 la 18 zile lucrătoare pentru a primi.Exprima de Transport maritim în mod normal durează 3 până la 7 zile lucrătoare pentru a primi.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Conditii de vanzare:

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția.

Feedback-ul este important pentru noi, vă rugăm să ia timp pentru a lăsa un feedback pozitiv dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Va garantam pentru a face același lucru pentru tine.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a da un non-feedback-ul pozitiv.Vă mulțumim pentru oferindu-ne o șansă de a face lucrurile bine de o bună comunicare.

Politica de retur:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine.

Noi garantam calitatea produselor pe care le vinde.

1. Vă rugăm să se aplice pentru cererea de restituire sau de schimb în termen de o săptămână de la primirea coletului.

2.Vă rugăm să ne contactați pentru a obține autorizația de returnare.Ne-ar examina dacă multumesc de restituire sau de schimb este justificată după ce vom primi cererea de fefund sau schimb.Wereserve dreptul de a respinge orice restituire sau de schimb.

3. Vă rugăm să împachetați cu grijă pentru a preveni deteriorarea.După ce vom obține returnat și afirma defecte, ne va livra înlocuitor imediat.Dacă nu există nici un înlocuitor adecvat, va vom returna plata.Dar costul de transport, taxa de manipulare și alte taxe suplimentare sunt non-rambursabile.

4. Dacă ruturned element este non-produs defect, o vom trimite înapoi la cumpărător.Cumpărătorii ar trebui să fie responsabil pentru toate cheltuielile care rezultă.

Superbe Accesorii De Îmbrăcăminte Co., Ltd.a fost fondată în 1999 și este angajată în dezvoltarea, producția și comercializarea de pietre, stras articole de pasmanterie, stras lanțuri, stras panglici, catarame, broșe, accesorii pantof, geanta ornamente și hot-fix stras casete pentru articole de Îmbrăcăminte, Genți, Încălțăminte, Fruntea benzi, Mobilier, Lămpi, Cadouri si Bijuterii, cu o 1200mp de plante din China.

Bazat pe forță de muncă cu experiență, capacitate mare de producție și gestionare eficientă a personalului de membri, Superba Accesorii de Îmbrăcăminte Co., Ltd.a devenit unul dintre cele mai profesionale producătorii de stras ornamente în China.Superb a devenit un furnizor calificat care oferă produse, preturi competitive, servicii de calitate și stiluri unice, precum și modele personalizate.

"Calitate, Preț, Service, și Eficiență" sunt cei mai importanți factori în afaceri internaționale; în picioare de credit si increderea sunt factori vitali în e-business.Ne va fi foarte apreciat dacă nu există nici o șansă pentru noi de a coopera cu tine.În scopul de a coopera mai bine cu onoare companii, vom lansa un favorabile produsului la intervale regulate pentru grijuliu opțiune.

Dacă aveți orice probleme, va rugam sa ne contactati.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.Sper să avem o colaborare buna


Mooreromica
2020-12-02
5/5
He arrived in good condition. Thanks the same as described.

Scrie o recenzie

Produse similare