Manuala Filtru De Tăiței De Presă Masina De Paste Manivela Tăietor De Fructe, Storcator Vase Cu 5 Matrite De Presare A Face Spaghete Ustensile De Bucătărie


Etichete: engrav, paste instrument, tefal patrimoniului vase, kitchenaid paste, student tacamuri, pate, paste filtru de tăiței mașină, copil capac fierbinte, ham filtru de presa, tăiței instrument.

48.77lei 60.98lei
  • In stoc
  • w126568



  • Material: Aliaj De Oțel
  • Numărul De Model: Manuala Filtru De Tăiței

Manuala Filtru De Tăiței De Presă Masina De Paste Manivela Tăietor De Fructe, Storcator Vase Cu 5 Matrite De Presare A Face Spaghete Ustensile De Bucătărie

Acest produs este fabricat de înaltă calitate din oțel inoxidabil, anti-rugină și coroziune-rezistent, durabil și robust pentru utilizare.Vine cu 5 mucegai capete, ideal pentru a face fidea dvs. în câteva secunde.

Frumos produs la un preț bun, în valoare de cumpărare!

Caracteristici: de înaltă calitate din oțel inoxidabil, anti-rugină și coroziune-rezistent, durabil și robust pentru utilizare.Operare usoara, economie de timp, ideal pentru a face fidea dvs. în câteva secunde.Vine cu 5 mucegai cap, puteți face diferite grosimi fidea.Pot fi curățate cu apă și să păstreze la fel de luminos ca noi.Poate fi folosit pentru a extrage sucul, perfect pentru acasa sau la restaurant folosind.

Caietul de sarcini:

Stare: 100% De Brand Nou

Material: Otel Inoxidabil

Culoare: Arată ca imagine

Dimensiuni (L x W): Aprox. 18.5 x 14cm / 7.3 x 5.5 inch

Mâner Lungime: Aprox. 9cm / 3.5 inch (Toate dimensiunile afișate ca imagine)

Greutate Pachet: Aprox. 660g

Pachetul Inclus:

1 x Masina Tăiței

5 x Capete de Mucegai


Scrie o recenzie

Produse similare