Cu Ultrasunete Și Infraroșu Îngrijire A Părului, Fier De Îngrijire Personală Aparate De Păr De Tratament Styler Fier Rece Tratament De Îngrijire A Părului De Reparații De Păr Ele


Etichete: câinele păpușă de mână, oamenii turmalina, ondulatorul de par, d, p ele, steam styler, fier rece, fier de călcat de păr, personal aparatele de păr, fier de par.

168.70lei 191.68lei
  • In stoc
  • w127101



  • Durata de viață a placă termică/bar: 20.000-50.000 de ori
  • Origine: NC(de Origine)
  • Controler De Temperatura: Termostat
  • Max. temperatura: 200 °C
  • Sursa De Alimentare: electric
  • Mărfuri De Certificare A Calității: ce
  • Numărul De Model: îndreptat părul
  • Tensiune: 100-240v (Dual voltage)
  • Cablu De Alimentare Coada Mod De Asamblare: Fix, Non-rotativ
  • Materiale de termoizolare placă/bar: Turmalina ceramice
  • Min. temperatura: 160 °C
  • Aplicabile păr: Uscat & umed
  • Putere: 40W-59W
  • Termostat De Reglare Segmente: Altele
  • Material: Plastic

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

Cu Ultrasunete Și Infraroșu Îngrijire A Părului, Fier De Îngrijire Personală Aparate De Păr De Tratament Styler Fier Rece Tratament De Îngrijire A Părului De Reparații De Păr Ele

ltrasonic & Infraroșu

Fier rece Tratament de Îngrijire a Părului (nu este îndreptat părul,așa că nu au funcția de încălzire)

1) lumini Infraroșu și ultrasonice prin galvanizare placă,placă dimensiune:90x24mm. 2) interval de Temperatură:cca 40~80oC .

3) de îngrijire a Părului de rece terapeutica. 4) Recuperează daed părul în mod direct. 5) Reface firul de păr și elasticitatea

6) atunci Când 8 LED-uri luminile sunt stralucitoare, de fier este în modul de așteptare.Când 14 LED-uri luminile sunt stralucitoare, de fier este în stare de funcționare. 7) (Fără afișaj LCD) Sleep & modul de siguranță, funcția:cu ultrasunete opri automat atunci când 2 plăci sunt închise pentru 10 secunde. 8) (Cu display LCD) display LCD de funcție de distribuție,timer reglabil:2s-18. 9) e normal sa ai o febră ușoară după 10 minute de utilizare continuă.

Plug Tip:UE Plug,acesta se aplică în Indonezia, Germania, Franța, Spania, Italia și așa mai departe.

culoare: Alb

Material: ABS

1) Pune impuritate eliminarea de proteine pe scalp și păr,masaj, până când spuma apare deci ca pentru a elimina impuritățile.Apoi se clătește curat ușoară cu apă caldă.

2) a Face parul aproximativ 80% uscat cu un uscător de păr

3) se separă părul în mai multe părți

4) Pentru îngrijirea părului cu nutriție, a pus pe de îngrijire a părului crema,cum ar fi ion negativ chintesența lichid amestecat cu ioni negativi restabilirea ulei-crema de copt,alte părului crema care are abundente de nutritie pentru par,etc,apoi maseaza-l chiar.pentru hairdying, a pus pe hairdying tratament crema pe par,maseaza-l chiar.

5) Utilizarea de îngrijire a părului clip pentru a face părul de-o parte după alta de aproximativ 3-5 ori reccommended în același mod ca și cu ajutorul hairstraighteners până la nutriție sau tratament crema este absorbit uniform.

6) se Clătește hari člen ușoară cu apă caldă și se usucă părul...

7) curățarea părului clip cu plăci puțin înclinat în jos.

Continut pachet: 1* electric îndreptare atelă

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați www.antena1slobozia.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, www.antena1slobozia.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Afirmația este cea mai mare motivația noastră ! ! !


Scrie o recenzie

Produse similare