Praf Filtru Net Pentru Proiector EPSON EB-C700X EB-C710X EB-C713X EB-C715X EB-C720X EB-1840W EB-1860 EB-1870 EB-1850W EB-1880


Etichete: epson proiector de cablu, alimentare proiector, epson proiector optica, 1280x800, filtru proiector, epson alimentare, tesatura mexic, cre proiector, cinema, epson lcd.

98.81lei
  • In stoc
  • w127209



  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: AFSPER
  • Numărul De Model: ELPAF35

1 : Asigura 100% nou 2: Putem livra în întreaga lume.Vă rugăm să consultați calculator de transport maritim pentru a determina costul de transport maritim. 3: articolul Dvs. vor fi procesate și expediate în termen de 1-5 zile lucrătoare.Numărul de urmărire va fi trimis la tine după ce elementul a fost procesate și expediate.Vă rugăm să ne contactați dacă nu ați primit numărul de urmărire sau de confirmare de livrare după 5 zile lucrătoare. 4: Pentru expedierile internaționale, nu putem garanta exactitatea de timpul de livrare, deoarece fiecare țară are propriile sale vămuire cerințe.Vă rugăm să contactați local custom broker de cerințe suplimentare de informare.Clientul este responsabil pentru personalizate suplimentare, comisioanele, taxele de brokeraj, taxe sau impozite.Aceste taxe nu sunt incluse și pot fi colectate la timp de livrare.Aceste taxe sunt non-rambursabile. 5: DACĂ există o întârziere de transport, din cauza unor motive, cum ar fi vremea,vă rugăm să înțeleagă și să ierte. 6: Dacă primiți produsul nu sunt îndeplinite în termen de 7 zile, vă rugăm să înlocuiți sau de restituire, sunteți responsabil pentru costurile de transport. 7: Dacă produsul este defect, în termen de 3 luni, va vom trimite o nouă oferi o rambursare după ce am primit produsele defecte. 8: Dacă a primit produsele nu sunt îndeplinite sau aveți întrebări, vă rugăm să contactați-ne în timp, să-ți dau cea mai bună soluție. 9: atunci Când primiți produsul satisfacție, vă rugăm să da-ți un pic de timp prețios 5 puncte de mare laudă, vă mulțumesc !


Scrie o recenzie

Produse similare