UseeLink Inteligent Zigbee senzor de apă utilizate cu valve controller pentru a controla de apă supapă de închidere pentru inundații și de detectare a scurgerilor


Etichete: zigbee grădină supapa de apă, ewelink zigbee, mini sonoff, senzorul de scurgere a apei, benzi zigbee, ptx, smart control valve, profesionale de scurgere a apei, tuya zigbee, apa din inundații.

105.77lei 203.40lei
  • In stoc
  • w128750



  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: CE
  • Nume De Brand: UseeLink

Caracteristici: *Scurgeri de apă Senzor:Cu sensibile sonde de detectare pentru a proteja casa ta și obiecte de valoare de enervant scurgeri periculoase și inundațiilor,indiferent dacă este o picură chiuvetă în baie de cabinet, a spart o țeavă în subsol, sau un eveniment de vreme severă. *App de control: De la aplicația, veți primi o notificare împinge instant de scurgere a apei și se va împinge alarma de la telefon inteligent, atunci când detectarea scurgerilor de apă,ajutând pentru a menține casa ta în condiții de siguranță,de alertare a potențialului de scurgere de apă înainte problema devine prea serios,contribuind astfel la prevenirea costisitoare daune de apă. *Professional IP 65 impermeabil panoul face mai poate funcționa în mod corespunzător, pentru a evita umezeala daune interne componente electronice,cum ar fi stropi de apă pe suprafața sau chiar acoperite cu apă,nici o problema. *Baterie cu consum redus de energie.Senzorul necesită puțin efort de a instala și este foarte ușor de utilizat,sunteți sigur de a obține calitate și așteptările pe care le doriti. *Plug&Play,încrederede performanță,mic și compact aspectul.Caietul de sarcini: Tip:Apă Senzor De Inundații+Supapa De Apă Baterie:1*baterie CR2(inclus) De viață a bateriei:Aprox 2 ani Standby curent:10uA Tip Wireless:2.4 GHz Protocol:IEEE 802.11 b/g/n WiFi distanta:45m APP:Tuya sau de Viață Inteligentă ,Jinvoo Inteligent Rezistent la apa: IP65 Culoare:Alb Material:PC+ABS Temperatura de operare: 0-40℃ Pachet de Informații: Dimensiuni Ambalaj: Aprox.9.6*8.7*5cm/3.78*3.43*1.97 în Greutate Pachet: Aprox.109g/3.84 oz Lista de pachete: 1*Apă Senzor De Inundații 1*Valva 1*Sonda 1*Geanta de Accesorii de Montare 1*Manual De Utilizare(Engleza)

Transport: -vă Rugăm să acorde mai multă atenție pentru a adresa dvs. de ordine, care TREBUIE să corespundă cu adresa de livrare. (Dacă ești din Rusia, vă Rog lăsați-vă numele complet.Este foarte important) -Elementele vor fi livrate în termen de 7 zile lucrătoare după plata. -Transport vor fi la nivel mondial prin intermediul ePacket/China Post Air Mail/DHL/TNT/EMS. -Vă rugăm să verificați elemente, atunci când sunt livrate, dacă este deteriorat, vă rugăm să-l accepte și să ne contactați imediat.Vom face o confirmare și vă va oferi o soluție.Garantie : -1 ani garanție de fabricație; -Defecte problemă ar trebui să fie depuse în termen de 10 zile lucrătoare după ce produsul este livrat; -Transport de prejudiciu ar trebui să fie prezentate în termen de 7 zile lucrătoare după ce produsul este livrat.Contactați-ne: -Dacă doriți să plasați un ordin de mare pentru en-gros, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. -Dacă aveți nevoie pentru a comanda mai multe elemente(≥1500usd), place sa ne spui mai întâi.Ne-ar putea oferi un discount suplimentar.Feedback-ul: -Orice feedback de la tine va fi mult mai apreciat.Dacă sunteți mulțumit cu serviciul sau produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele. -Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați cu noi, și ne va oferi ajutor de la tine mai devreme.Vă rugăm să Rețineți: -taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în costul de transport maritim. -Cumpărătorii suportă toate responsabilitatea pentru toate costurile suplimentare suportate (dacă există). -Pentru clientii nostri din Brazi /India: dacă alegeți orice livrare rapida(EMS/DHL), vă rugăm să lăsați CPF numărul/Carte de IDENTITATE copie a documentului astfel încât să se asigure livrarea în mod normal.


Scrie o recenzie

Produse similare