Grădină Plasă Cu Ochiuri Umbra Net Soare Bloc 90% Umbrire Rata Netă De Grădină, Balcon Vilă Curte Soare-Umbra Net Plante Protejarea


Etichete: pânză umbrelă de soare, grădină, feed shaft, balcon ecran, agarod, gazebo, cort, copac roșu, ochiurilor de plasă de plante, balcon soare, copertina pentru balcon, balcon ghiveci de flori.

33.11lei 42.47lei
  • In stoc
  • w128856



  • Numărul De Model: Bloc De Soare Grădină Plasă Cu Ochiuri
  • Naviga Material: Alte
  • Naviga Finisare: Nu Filmate

Grădină Plasă Cu Ochiuri Umbra Net Soare Bloc 90% Umbrire Rata Netă De Grădină, Balcon Vilă Curte Soare-Umbra Net Plante Protejarea

Caracteristici:

- Margini tivite și rezistente la coroziune din Aluminiu garnituri permite o instalare ușoară.Garnituri permite utilizarea de legături zip, cabluri și alte accesorii.În timp ce la tiv ajută prelungi durata de material de tensiune.

- Tricotate cu polietilenă de Înaltă densitate (HDPE) materiale într-o plasă de design ajută la rupere si uzura.Permeabil, permite apei și aerului să treacă prin, astfel încât apa să nu se piscină, aer cald și să nu stagneze pe dedesubt.

- 90% soare blocaj de rating este cantitatea perfectă pentru plante, reducerea globală razele UV, căldură și vânt pentru a ajuta la reducerea consumului de apă.Net blocuri de soare de la arderea plantelor în fierbinte de vară, protejează plantele tale de a fi copleșit de soare direct în primăvara/vara luni, Protejează de fructe/pom/culturi de pasăre intruși.

Caietul de sarcini:

Material: HDPE

Rezistent La Apa: Nu

Dimensiune: 2*2/2*3/2*4/2*5/3*3.0 M

Pachetul Inclus:

1 x Grădină Plasă cu Ochiuri

1 x 5m Coarda

Note:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare, vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.


Scrie o recenzie

Produse similare