Interior masina Agent de Curățare Plafon Curat din Piele, Țesături Flanel Apa-gratuit Agent de Curățare Automată Acoperiș de Bord Instrument de Curățare


Etichete: curat tapiterie, tesatura acoperiș masina tavan, accesoriu masina interior, masina tesatura, mașină de efect, promax interior masina agent de curățare, auto tesatura curat, aspirator cu vacuum, Masina curata, masina grila de tavan.

30.51lei 47.68lei
  • In stoc
  • w129279



  • Tip De Element: Piele & Upholstery Cleaner
  • Tip De Material: ABS
  • Nume De Brand: Goxfaca
  • Element De Volum: 260ml
  • Origine: NC(de Origine)
  • Articol Greutate: 300g
  • Caracteristici Speciale: Masina interior curat
  • Dropshipping: Suport

Interior masina Agent de Curățare Plafon Curat din Piele, Țesături Flanel Apa-gratuit Agent de Curățare Automată Acoperiș de Bord Instrument de Curățare

Puncte: 1.Proteja: Lupte de decolorare, de imbatranire, de cracare, și oferă protecție UV.Perfect pentru masina ta are cratimă, vinil, console, piele și mai mult.

2.Restaurare: Aduce mașina înapoi pentru că "ca nou" se simt.Adaugă profund, bogat frumusetea pe linii, și alte suprafețele interioare.Ei au, de asemenea, reînnoirea și revitalizarea vinil, cauciuc și plastic.

3.Proaspete: Pastreaza masina curata din toate murdăria și resturile care își găsește în interiorul masinii.Elimina cu ușurință chiar și la sol în praf și murdărie.

4.Super-Curata Orice Suprafata: Acest multi suprafața produs functioneaza pe absolut orice tip de interior sau exterior, de suprafață, cu excepția sticlei și delicat panoul de instrumente ecrane!Asta înseamnă că se va curata tapiterie , stofa , panza , piele , vinil , plastic , cauciuc , găinaț de pasăre , grăsime , seva de copac , metale , ornamente din lemn și atât de mult mai mult!Acesta este cel mai versatil multi-purpose cleaner de pe piata!

5.Ușor de Utilizat: ușor și Rapid, multi suprafață de pulverizare elimină blocat pe pământ.Un nou mod de a curăța, de reîmprospătare, și a elimina mirosurile din non-suprafețe poroase în întreaga casă.

Caracteristici:

1. Proteja: Lupte de decolorare, de imbatranire, de cracare, și oferă protecție UV.Perfect pentru masina ta are cratimă, vinil, console, piele și mai mult.

2. Restaurare: Aduce mașina înapoi pentru că "ca nou" se simt.Adaugă profund, bogat frumusetea pe linii, și alte suprafețele interioare.Ei au, de asemenea, reînnoirea și revitalizarea vinil, cauciuc și plastic.

3. Proaspete: Pastreaza masina curata din toate murdăria și resturile care își găsește în interiorul masinii.Elimina cu ușurință chiar și la sol în praf și murdărie.

4. Super-Curata Orice Suprafata: Acest multi suprafața produs functioneaza pe absolut orice tip de interior sau exterior, de suprafață, cu excepția sticlei și delicat panoul de instrumente ecrane!Asta înseamnă că se va curata tapiterie , stofa , panza , piele , vinil , plastic , cauciuc , găinaț de pasăre , grăsime , seva de copac , metale , ornamente din lemn și atât de mult mai mult!Acesta este cel mai versatil multi-purpose cleaner de pe piata!

5. Ușor de Utilizat: ușor și Rapid, multi suprafață de pulverizare elimină blocat pe pământ.Un nou mod de a curăța, de reîmprospătare, și a elimina mirosurile din non-suprafețe poroase în întreaga casă.

Descriere:

Nume: Interior curat

Capacitate: în jur de 260ml

Greutate: aproximativ 500g

Ambalare: sac de opp

Lista:

Interior curat*1


Inik4 79
2021-02-04
1/5
Did not arrive after 2 months the seller sent to another address. And I did not want to return the money, until the decision of AliExpress. Do not recommend!!

Scrie o recenzie

Produse similare