Estompat LED Lumină Inel Selfie Inel Lampa Fotografice de Iluminat cu Trepied Moblie Telefon Clemă de Frumusete umple de lumină


Etichete: led-uri de fotografie, led-uri de lumină de fulger, dart magnet, microscop digital vga, dramatic foto de iluminat, lampa inel, laser pachet, styke lumină led-uri, inel pandantiv lămpi, selphy inel de lumina.

32.42lei 46.33lei
  • In stoc
  • w12941



  • Temperatura De Culoare: Bi-culoare 3200K-5600K
  • Lumina Iese Min: 53CM
  • Nume De Brand: YKMZGO
  • Corols: negru
  • Stil: Fotografie de lumină
  • Plug standard: Plug SUA
  • Pachet: Da
  • Becuri cu LED-uri: 64 BUC
  • Sursa De Lumina: de înaltă calitate LED-uri

Descriere Produs:

Estompat Inel De Lumina

Trei culori deschise (alb, galben cald si alb cald), fiecare cu 10 de nivele de luminozitate.Perfect de lumina suplimentare pentru machiaj, realizarea de fotografii, videoclipuri, cărți de lectură și de a trăi de streaming!

180° unghi de rotație

Reglabil cap trepied vă permite să găsi unghiul perfect pentru a ilumina subiectul, de a lua fotografii sau live stream.

Trepied

Trepiedul este fabricat din aluminiu de înaltă calitate, se extinde de la 17.5" / 44 cm la 50" / 120 cm sau 160 cm / 170 cm , pentru a satisface toate nevoile dumneavoastra.

Este aplicate pe scară largă pentru fotografie în aer liber lumina, de umplere de lumină în interior, portret, moda, nunta de artă, publicitate, fotografie, filmare video, etc.

Caietul de sarcini:

Model: Estompat Inel Umple De Lumină

Culoare: negru

Dimensiuni:

(black) minim înălțime de lucru 38cm, inaltime maxima de lucru 102.5 cm

Umple de lumină inel cu diametrul de 16 cm, negru cu masa trepied lungime 38cm

Negru selfie stick-ul se micsoreaza 22.5 cm, se întinde de-100cm lungime

Caietul de sarcini: 9 pinioane, 3 culori sunt reglabile

Ambalare cutii

Material: aliaj de aluminiu

Greutate netă: (negru) 1kg (16cm inel de lumina+trepied)

Legate de produs parametri tehnici:

Inel banda de lumina de 32 de lumină albă margele 32 lumină caldă margele 32

10 blocuri și 3 culori sunt reglabile

Utilizări: Cu studio pentru a umple de lumină foto, portret de auto-timer umple de lumină, Difuzat Live Video, Machiaj

Pachetul Inclusiv:( Ia produsului atributul de imagine ai comandat ca standard, vă rugăm să consultați accesorii incluse în imagine. )

1x LED SMD Inel Umple de Lumină (16cm*16cm)

1x cap de Minge

1x USB Plug

1 x Trepied

1xPhone clip

1xMobile suport de telefon

1xBluetooth self-timer

Display:

Ne fotografie de la noastre de fotografi profesioniști, care vizează servesc cel mai bine poze reale.Elementul pe care îl primesc este același ca în fotografii, dar vă rugăm să permită aberație.Dacă sunteți interesat în produsul nostru și doresc să cumpere, plasați o comandă și apoi a finaliza plata.

Livrare:

1. Transport la nivel mondial , Pentru a reduce cheltuielile, fiecare produs va fi livrat cu urmărirea NR. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Restituire/Rambursare:

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Taxele de expediere suportate de returnarea elemente vor fi suportate de către cumpărător.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și post.

Feedback-ul:

Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom lucra cu tine pentru a rezolva problemele.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Estompat LED Lumină Inel Selfie Inel Lampa Fotografice de Iluminat cu Trepied Moblie Telefon Clemă de Frumusete umple de lumină


Scrie o recenzie

Produse similare