1 Pereche Unisex De Iarnă În Aer Liber Mănuși De Sport Rezistent La Apa Caldă Touch Ecran Mănuși De Echitatie Catifea Mănuși Pentru Ciclism Funcționare, Alpinism


Etichete: boodun ciclism mănuși impermeabile, inbike mănuși de revizuire, lână mănuși touch, doamnelor rularea mănuși, ultra funcționare mănuși, inbike bicicleta mănuși, capota sport, rezistent la apa cyling mănuși, fibra de mănuși touch, mănușă impermeabilă de iarnă.

15.54lei 31.08lei
  • In stoc
  • w12959



  • Caracteristică: Rezistent la apa
  • Tip: Deget Plin
  • Gen: Universal
  • Nume De Brand: INBIKE
  • Numărul De Model: 23012151
  • Material: Nailon
  • Origine: NC(de Origine)

1 Pereche Unisex De Iarnă În Aer Liber Mănuși De Sport Rezistent La Apa Caldă Touch Ecran Mănuși De Echitatie Catifea Mănuși Pentru Ciclism Funcționare, Alpinism

Caietul de sarcini:

Trei straturi de material compozit este windproof si water-repellent.Stratul de suprafață a mănușii este fabricat de înaltă densitate tesatura.

De înaltă sensibilitate conductoare faux din piele de degetul mare și degetul arătător face este convenabil pentru a răspunde la apeluri și joacă telefoanele mobile în timpul iernii.

În interior materialul este confortabil si prietenos cu pielea, lumină și moale, căldură integrat de depozitare.Strat exterior de înaltă densitate tesatura este mai rezistentă la vânt și cald.

Palma este atașat cu Y în formă de silicon, care este non-alunecare și rezistent la uzura, ceea ce face ca aderenta mai puternic, mai agil, rezistent la uzura si durabil.

Atunci când de echitatie sau de a purta în vreme zăpadă, picăturile de apă va aluneca automat off, de respingere a apei este bună.

Nume Produs: Manusa

Material: Neopren

Gen: Unisex

Caracteristici: Rezistent, Cald, Confortabil, Windproof

Dimensiuni:

M: Lungime: 21,5 cm/8.46", Palma Latime: 9.5 cm/3.74" (Aprox.)

L: Lungime: 22.5 cm/8.86", Palma Latime: 10cm/3.94" (Aprox.)

XL: Lungime: 23.5 cm/9.25", Palma Latime: 10.5 cm/4.13" (Aprox.)

Note:

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Pachetul Include:

1 Pereche de Manusi


Scrie o recenzie

Produse similare