ZHOUSHENGLEE 12V Incalzite scaun de masina acoperire pentru toate modelele Toyota LAND CRUISER Venza Corolla Coroana Camry PRADO RAV4 YARiS verso VIOS C


Etichete: gasolin încălzire, toyota corolla, toyota rav4, prado, toyota land cruser prado 90, huse auto toyota corolla lenjerie de pat, chevron huse auto, personalizate toyota crown, multimedia verso, tayota verso accesorii.

102.63lei 193.63lei
  • In stoc
  • w130167



  • Nume De Brand: ZHOUSHENGLEE
  • Caracteristici Speciale: Încălzire
  • Mfg Număr De Serie: ZM
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Huse De Scaun Si Sprijina
  • Aplicabile Sezon: Toamna Și Iarna
  • Set Bucată: >10
  • Tip De Material: Artificiale De Pluș

Alimentare: potrivit pentru auto 12v, 12V baterie de masina (alimentare nu pot fi utilizate în serie.Este interzis să mufa de alimentare de 12V la 24V putere.Dacă există un accident, va fi responsabil pentru tot. ) Consum maxim de putere: 36W 3W consumul Minim de putere: 22W 3W Siguranță: 7A cablul de Alimentare .Materialul: fibre de poliester Universal 12V Bricheta Conector Cald Sfat: Dacă manualul eroarea de măsurare este de 1-3cm, obiectul real prevalează (1) aliaj sârmă de încălzire, inteligent de control al temperaturii, antifreezing sârmă, switch plug, temperatură ridicată plug, antiderapante înapoi, pluș, țesături, ușor de instalare. (2) din aliaj sârmă de încălzire-încălzire sârmă este format din mai mult de zece aliaj de cupru-nichel fire și un 500D înaltă rezistență la tracțiune antiglonț sârmă.Fiecare dintre cele zece aliaj de cupru-nichel fire este independent.Dacă unul dintre ei este tăiat, produsul poate funcționa în mod normal. (3) Inteligent de control al temperaturii este mai sigur-atunci când perna scaunului este încălzit la 60 ℃ , temperatura comutator de comandă este oprit automat și de încălzire a pernei se oprește de lucru.Atunci când temperatura scade la 40 ℃ , termostat se închide automat și funcționează din nou. ④ Anti-inghet firele sunt special concepute pentru răceală severă zone.Rezistente la frig cablu are caracteristicile de rezistenta la uzura, rezistenta la frig, rezistență la rupere și o mare flexibilitate.Are o bună rezistență la frig și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp la temperaturi joase de mediu, fără a fragilizare și fisurare. ⑤ Temperatura ridicată ignifuge plug este mai sigur de a utiliza.Anti-derapare particule pe spate poate reduce în mod eficient a pernei scaunului de deplasare și de a îmbunătăți siguranța de conducere și confort.De pluș materialul este fin si neted, cald și confortabil, durabil cald, potrivit pentru călătorie.


Scrie o recenzie

Produse similare