Vardsafe VS688R Camera de mers înapoi & Înlocuire retrovizoare Monitor pentru Citroen Berlingo Peugeot Partner (2008-2018)


Etichete: x trail t30, ds camera, Peugeot 3008, citroen xsara picasso, panou tactil digital de camera video, berlingo camera, masina partener, berlingo partner, berlingo, peugeot partner accesoriu utilitar.

728.15lei
  • In stoc
  • w130700



  • Tipul De Monitor: Înlocuirea oglinda retrovizoare monitor
  • Tip De Material: ABS
  • Shell Material: Plastic
  • Senzorul de imagine: Top CMOS
  • Monitor caracteristică: Reglaj automat
  • Nume De Brand: Vardsafe
  • Linia Directoare: Da
  • Rezistent la apă evaluare: ip68
  • Sistem TV: NTSC/PAL
  • Monitor rezoluție disponibilă: 800x480
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tensiune: 12-24V
  • Caracteristică Aparat De Fotografiat: cu built-in lumini cu LED-uri
  • Lungimea de Cablu Video: 10M
  • Alt tip de Monitor disponibil: OEM Monitor, clip-on, stau singur
  • Tip Camera: Lumina de frână de înlocuire
  • Material Lentile: Plastic + Sticla
  • Fir sau Wireless: Sârmă
  • Model produs: Vardsafe VS688R
  • Dimensiune Monitor: 4.3 inch
  • Tipul De Alarmă: Vehicul De Rezervă Camere

Important 1: vă rugăm să folosiți nostru oglinda universal de montare pad, care se lipi pe parbriz daca duba ta nu are o oglinda potrivit buton.Lumina de frână de înlocuire aparat de fotografiat.Aceasta lumina de frână inversa aparat de fotografiat este proiectat pentru a înlocui existente lumina de frână pentru un ușor și fabrica cum ar fi instala.

Înlocuirea Oglinda retrovizoare monitor.Dacă van nu are o oglinda potrivit buton sau nu au o existent oglinda retrovizoare, avem un universal de montare pad în pachet, astfel încât să puteți lipi pe parbriz.

Acționează ca regulate reflectorizante, Oglinda retrovizoare, precum și un monitor LCD.Această 4.3 inch oglinda display acționează ca regulate reflectorizante, oglinda retrovizoare la fel de bine ca un HD monitor LCD.

Reglaj automat.Aceasta oglinda retrovizoare monitor caracteristici de reglaj automat pentru a regla luminozitatea pe baza de lumina mediului înconjurător.

Top senzor, 600 linii TV .Spre deosebire de alti vanzatori care folosesc ieftine CMOS, cu toate acestea, Vardsafe camera de rezervă utilizări top senzor CMOS și are o rezoluție de linii 600TV, care înseamnă că puteți obține foarte bună a imaginii video.

Lentile reglabile .Această rezervă de lentilă aparat de Fotografiat poate fi schimbat pe verticală dacă aveți nevoie pentru cel mai bun unghi de vizualizare.

12-24V larg de protecție de tensiune de design.Cele mai multe vehicule alimentate cu 12V, dar, uneori, se conduc de fapt mai mare decât 12V.În scopul de a proteja camera de fluctuație de tensiune, este realizat cu 12-24V.

100% rezistent la apa.Camera de rezervă este complet rezistent la intemperii, cu un rating IP68.

Vardsafe Imagini De Produs :

In Cutie : 1 X lumina de frână din spate vedere aparat de fotografiat 1 X 4.3 inch înlocuire oglindă monitor 1 X 10 metri extensie video 1 X cablu adaptor RCA 1 X cablu de conectare 1 X kit de instalare 1 X manual

Garanție și Termenii Și condițiile avem mandat acest produs împotriva defecte de material pentru o perioadă de un (1) an de la data achiziționării.Noi nu suntem responsabili pentru un defect în acest sistem ca urmare a utilizării necorespunzătoare, instalarea necorespunzătoare, deteriorarea sau mis-manipulare a componentelor electronice.Noi nu suntem responsabili pentru daune de orice fel.

Restituire & Politica de Retur : acceptam retururi pentru schimb sau de restituire dacă produsul primit are defect de calitate sau nu așa cum este descris .Veți primi o rambursare completă în cazul în care comanda nu ajunge în timpul de livrare promis de către noi.

Transport : Vom livra în întreaga lume, prin DHL,FedEx,EMS,China Post și așa mai departe.vă rugăm să ne contactați în cazul în care parcela a nu ajunge în timp de asteptat ,ne va ajuta să urmăriți și să-ți dau un satisfăcut de răspuns.Am expediat DOAR la www.antena1slobozia.ro adresa ,vă rugăm să asigurați-vă că adresa în www.antena1slobozia.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.

Feedback : Feedback-ul este foarte important pentru noi.Ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților și aprecia feedback-ul dumneavoastră pozitiv.Vă rugăm să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ.

Contact : vă Rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau cerințe speciale .Chat cu noi on-line de Manager de Comerț sau lăsați-ne un mesaj ambele disponibile.

Cum de A Alege de Înaltă Calitate, Vedere din Spate Foto : CCD vs CMOS Senzor de Imagine Cele două tipuri de senzori de imagine, care sunt disponibile pentru vizualizare spate (backup) sisteme de camere sunt CCD ("charge coupled device") și CMOS ("complementare metal-oxid-semiconductor").Tipul de senzor de imagine care-ți camera retrovizoare sistem de utilizări va fi cel mai important factor în determinarea calitate a imaginii.În afară de rezoluția generală, un aparat de fotografiat care utilizeaza un senzor de imagine CCD va oferi în mod semnificativ imagini mai bune în condiții foarte scăzut și foarte luminoase condiții de iluminare

Deși există unele în mod rezonabil, de înaltă calitate, senzori de imagine CMOS, nu de senzorul de imagine CMOS va livra calitate imagine care un senzor de imagine CCD va oferi.Multe prețuri mai mici (și mai scumpe) sisteme folosesc mai puțin costisitoare și inferior senzor de imagine CMOS.

Opțiunea, trebuie să selectați întotdeauna o camera retrovizoare sistem care utilizeaza o înaltă calitate senzor de imagine CCD de la un producător cunoscut.Sharp și Sony CCD senzori de imagine sunt cele mai bune disponibile.

Wired vs Wireless în Timp ce imaginea produse de o înaltă calitate fără fir de sistem poate fi bine când vehiculul este în staționare, fiecare dispozitiv fără fir (fiecare!) este sensibil la interferențe, și că interferența va fi mai rău atunci când vehiculul este în mișcare.Pentru un sistem wireless transmite imaginile video prin aer, în loc printr-un cablu, nu poate fi un amestec din o varietate de surse, inclusiv interferențe electrice de mare putere emițătoare radio și de televiziune, și multe alte surse întâlnite ca vehiculul se deplasează.

Eu personal recomand un fir de sistem.Infraroșu Viziune de Noapte Acest lucru este, probabil, una dintre cele mai puțin înțelese caracteristici disponibile, și totuși, acesta este unul dintre cele mai importante caracteristici.Deși o camera înaltă calitate (mai ales o înaltă calitate, camera CCD) poate oferi o imagine sub o mare varietate de condiții de iluminare (inclusiv de lumină foarte scăzută), nu poate oferi o imagine clară în apropierea sau întuneric total.Asta în cazul în infraroșu viziune de noapte, iluminare cu Led-uri (light emitting diode) vin în


Scrie o recenzie

Produse similare