XGZ Mari Gaming Mouse Pad XXL Blocare Marginea Mat pentru Laptop Tastatură de Calculator de Birou Mat Dota 2CSGO LOL pad


Etichete: mare mouse pad 120x60, mat mouse-ul, Dota 2, joc mouse-pad, aleatoare mici, mandalorian, graffiti covor, benzi desenate mouse pad, pad tastatură, jucărie flash.

24.04lei 28.27lei
  • In stoc
  • w131171



  • Nume De Brand: XGZ
  • Aplicabile locuri: Acasă / Birou / În Aer Liber
  • Produse De Stare: Stoc
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material Suprafata: Precizie de țesut pânză
  • Stil: Anime / Jocuri / Animale / Arta
  • Numele: Mouse-pad / table mat / mat covor
  • De jos material: Cauciuc
  • Pachet: Da
  • Dimensiune: 30X60/30X70/40X80/40X90CM
  • Numărul De Model: 1
  • Material: Cauciuc

5823 Caracteristici:

1.100% De Brand Nou

2.Puteți Decora Desktop-ul cu Mouse-ul Pad.

3.Frumos de Culoare Tipărite pe Mouse-Pad

4.De înaltă Calitate,Realizate din Material Moale de Cauciuc & Tesatura Neteda

5.Dimensiune:XL 900*400 MM/800*300MM/700*300/600*300MM (Abatere interval:1-3cm)

6.Mai Mult de 10 de Imagini Disponibile,dacă vrei să știi,plz mesaj de noi!

Pachet inclusiv: 1 * mouse pad mat (nu inclusiv mouse-ul și tastatura ) Notă Caracteristici:

1.100% De Brand Nou

2.Puteți Decora Desktop-ul cu Mouse-ul Pad.

3.Frumos de Culoare Tipărite pe Mouse-Pad

4.De înaltă Calitate,Realizate din Material Moale de Cauciuc & Tesatura Neteda

5.Dimensiune:XL 900*400 MM / 800*300MM/ 700*300/ 600*300MM /290X250MM Toate Dimensiunile cu Negru de Blocare C (Abatere interval:1-3cm)

6.Mai Mult de 10 de Imagini Disponibile,dacă vrei să știi,plz mesaj de noi!

Pachet inclusiv: 1 * mouse pad mat (nu inclusiv mouse-ul și tastatura ) 7.Putem personaliza orice imagine.Puteți decupa orice dimensiune mouse pad.Puteți să ne contactați dacă aveți nevoie de ea.Dacă veți cumpăra mai mult.Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.Vă va oferi prețul en-gros.

Foto Show

Vă rugăm să citiți cu atenție înainte de cumpărare

1. Mouse pad aparține temperatură înaltă de transfer termic, iar suprafața de mouse-pad este o cârpă și a cerealelor.Deci, claritatea și luminozitatea mouse pad nu sunt la fel de bun ca grafica pe calculator.

2. Mouse pad este imprimat după mai mult de 200 de grade de temperatură înaltă.Doar a primit de cauciuc gustul va fi putin mai mare, pune-l într-un loc răcoros și ventilat pentru câteva zile va avea nici un gust. 1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.antena1slobozia.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.


Kitkat Boy14
2020-12-20
5/5
The colors are a little more off than the photos, but it's okay
Asadchevilyaandreevich
2020-12-03
5/5
Perfecto
Krapulya
2021-02-10
3/5
Parcel received quickly. Not damaged but not packed with bubble paper. Matches the description. The printing is very good but on the other hand the quality of the drawing is less. It makes better on the image than in real: p I do not recommend buying this article so. By cons, I bought the one with the prime hunter close up, I prefer it and I recommend it to you. Thank you.

Scrie o recenzie

Produse similare