4buc/lot se spală condus 12x18w în mișcare cap lumina de scena profesional dmx rgbw 7/13 CH Strobe Efect de dj Disco Nunta


Etichete: dmx led, sarcina lumini, barra mișcare cap, ceata strobe, dj, program laser dmx, control dmx, dj mixer, muta capul, hârtie disco.

378.31lei
  • In stoc
  • w13178



  • pan: 540 de grade
  • Stil: Lumina de Scena DMX
  • Canale: 7/13 sau 9/15 canale dmx
  • Nume De Brand: gzbestlight
  • flash: 0-10Hz
  • Alimentare: 150W/250W
  • Greutate Netă: 4kg
  • tilt: 270 grade
  • Tensiune: 90V-240V
  • Numărul De Model: BT-MHW1218
  • Certificare: ROHS
  • culoare: rgbw/rgbwaa uv și rgbw sau rgbwa uv culoare amestecare
  • Ocazie: Scena profesionist & DJ
  • led: 12x18W rgbwa uv 6in1 led-uri
  • Tip De Element: Etapă Efect De Iluminare
  • Putere: 250W
  • Dimmer: 0-100% Dimmer Mecanic
  • Origine: NC(de Origine)

Se Spală CONDUS 12x12W în mișcare cap lumina LED se Spală 12x18W profesional dmx rgbw 7/13 CH sau 9/15CH Strobe Efect de dj Petrecere Disco Restaurant, Club, Nunta Petrecere Acasă

Suntem un producător de etapa de iluminat pentru mai mult de 10 ani, lucram într-o atitudine serioasă, luminile noastre sunt de înaltă calitate, putem testa lumini pentru mai mult de 24 de ore.După inspecție este ok, totul este ok, atunci vom livra produsele la tine.bun venit pentru a achiziționa de la noi!

Vă rugăm să faceți clic corecte quantiy și de preț pentru a comanda, vă mulțumesc!

Cantitatea

Prin opțiunea dumneavoastră

Cel mai bun pret

1 bucata

alege

Prețul unitar pentru ca 1bucată

≥ 2 buc

Unitate pret pentru 2 buc

≥4buc

Prețul unitar pentru 4buc

≥6pcs

Prețul unitar pentru 6pcs

≥8pcs

Prețul unitar pentru 8pcs

≥12buc

Prețul unitar pentru 12buc

≥20buc

Prețul unitar pentru 20buc

Dacă alegeți pentru a navei din Spania, puteți alege pentru a navei prin GLS.

Dacă alegeți pentru a navei din Polonia, puteți alege pentru a navei de către UPS.

Această unitate este compact si usor si ofera o multime de caracteristici pro, cum ar fi: 2 Canale DMX moduri de programare și un 4-Buton cu LED DMX Meniu.

Se Spală CONDUS 12x18W rgbwa uv 6in1 sunt, de asemenea, mare în sunet modul activ, cu o multime de incitant built-in programe de crearea instantanee spectacole de lumina.În Plus, non-DMX utilizatorii pot folosi ușor de utilizat UC3 Operatorului de a opera acest dispozitiv.

Caietul de sarcini 1. Tensiune: AC90-240V 50Hz/60Hz.

2. Consum De Energie: 150 De Wați.

3. Certificat:CE & ROHS.

Parametrii tehnici ● LED-uri Sursei: LED 12pcsx18W RGBWA UV 6in1 led-uri. ● DMX-Control-canale: 7/13, selectați panou de control. ● Culoare: RGBW și rgbw Culoare amestecare. ● Transfer: rata Flash: 0-10Hz. ● Dimmer: 0-100% dimmer mecanic. ● Maxim PAN-mișcarea: 540 de grade. ● Maxim de ÎNCLINARE-mișcarea: 270 grade. ● Funcția: DMX-512, Auto-a alerga, Sunet activ, Strobe, Master/Slave.

● Master/Slave, activat de sunet pre-programate funcție.

● Greutate neta: 4kg

● Greutate neta: 4.5 kg

● Dimensiune ambalare: 40x40x35cm.

Caietul de sarcini 1. Tensiune: AC90-240V 50Hz/60Hz.

2. Consum De Energie: 250 W.

3. Certificat:CE & ROHS.

Avantajele noastre cu LED-uri se Spală 12x12W în Mișcare Cap Lumina:

1. Durabil.Din material plastic de calitate, în cazul de lumina nu s-a rupt sub mare greutate a lovit.

2. Ușor De Utilizat.Lumina greutate de design face setarea astea pentru iluminat o briza.

3. Bună Valoare.Diferența de calitate a culorilor și luminozitatea a fost noapte și zi, culoare amestecare este mare.Spălare în mișcare cap lumina este perfect mini dimensiune și funcționare paravan de sudura.

4. Portabil.Acesta este mic și potrivit pentru toate tipurile de medii sau mici show de performanță, de dimensiuni mici, este ușor să se mute.

5. Instalare Și Configurare Rapidă.Ele sunt ușor de instalat și arata foarte profesional pentru Dj de club.Este ideal pentru club show.

6. Luminoase.Roșu, Verde, Albastru și Alb Quad Led-uri de culoare de amestecare este bun și acestea sunt luminoase!

7. Folosit cu sau fara operator, aceste lucruri sunt minunat pentru bani.Comparativ wi th voluminoase fierbinte se deplasează capetele de spălare de lumină, sau mai scumpe spălare lumini y sunt bune.

Plata

1. Vom accepta doar Escrow pe www.antena1slobozia.ro.și ca plata să se facă în termen de 4 zile de la cumpărare.Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări.

2. Vă rugăm să rețineți că poștale NU este rambursabil.

Transport

1. AM EXPEDIAT ÎN ÎNTREAGA LUME.Toate comenzile vor fi expediate de la Guangzhou, în China.Transport prin DHL:2-4 Zile, UPS-uri:5-7 Zile, UPSE:4-6 Zile, FEDEX: 5-7 zile.Economic Transportator de Fedex este prima noastră alegere.

~~~va rugam sa ne contactati inainte de a cumpara, dacă sunteți în www.antena1slobozia.ro exclusiv țările~~~

2. Dacă ați achiziționa mai multe elemente, puteți salva de marfă pentru fiecare elemente suplimentare.Daca iti cumperi 12buc sau mai mult și au nevoie doar de numai 1 manual de utilizare, salvați 11 utilizator namual, NE puteți salva$1 pentru Economisirea de Energie.

3. Am expediat de la www.antena1slobozia.ro adresa lui NUMAI, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa în www.antena1slobozia.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.

4. Aproape toate coletele vor fi livrate direct de la fabrica noastră de a ta mână/ușă, dacă vă lăsati un REZIDENT ADRESA CU O adresă de CONTACT NUMĂR de TELEFON, dar nu e cândva pachet poate că nu a reușit de dispecerizare, vom nota să contactați local sistemul poștal sau Vamal pentru a obține dvs. de expediere., vă rugăm să ne contactați înainte de a plăti.

5. Timp De Transport Maritim

- Comenzi sâmbătă-joi - Plata de 1:00pm Beijing Timp și a obține cea de-a DOUA ZI de TRANSPORT maritim!

- Ordinele Vineri - Nave De Duminică.

- Vom lua fotografii și clipuri video și va trimite la adresa de e-mail înainte de expediere, pentru a verifica totul cu tine.După inspecție este ok, totul este ok, vom LIVRA bunuri.

-Dacă vrei să ramburseze sau doriți să cumpărați alte produse pentru a înlocui elementele de care ai platit deja, vă rugăm să ne spuneți înainte de ora 9:00, la Beijing Timp.Sau va plăti de transport de marfă care au loc.

- Ne un E-Mail și mesaj de numărul de urmărire pentru a vă în a doua zi de transport maritim.

6. Dacă sunteți din Brazilia, vă rugăm să ne dea numarul CPF, multumesc mult in avans.

7. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. -Aceste taxe sunt cumparatori responsabilitate.


Laurin10
2020-11-01
5/5
Not yet testing in the evening because of containment. There was no notice at the reception!!! But after contact with the seller he sent it to me quickly by email. I tested them at home in automatic and dmx. It works very well.

Scrie o recenzie

Produse similare