10X Stand de Măsurare Lupa Scară Lupa cu Lumina LED-uri Lupa


Etichete: mini led lupe, dentare loup, digital 300g, lumina lupă, uita led, 30X, dentare lupă ttl, mini lupa copii, loup, led-uri lampa de marire.

87.79lei 115.49lei
  • In stoc
  • w131942



  • Material: /
  • Certificare: NICI unul
  • Stil: În Picioare Stil
  • Nume De Brand: VKTECH
  • Numărul De Model: Scară lupa
  • Sursa De Lumina: Lumina LED-uri
  • Origine: NC(de Origine)
  • Cu Lumina Sau Nu: Da

Optic 10X Lentile de Sticlă Stand de Măsurare Lupa Scară Lupa cu Lumina LED-uri Lupa

Caietul de sarcini:

Model produs: 7175

Produs înmulțirea ratei: standard 10X, folosind 4 AG9 baterii (nu sunt incluse)

Produs greutate: 225 g

Dimensiune produs: 45*63mm/1.77*2.48"

Cutie de cadou dimensiuni: 120*90*63mm/4.72*3.54*2.48"

Produs material: metal, 3 de sticlă optică acoperite cu lentile.

Ambalare: husa de piele, cutie de culoare albă.

Principiu:

Pentru a vedea detaliile unui obiect mic, este necesar pentru a muta obiectul aproape de ochi, astfel încât să crească unghiul de vedere și forma o imagine mai mare pe retina.

Dar atunci când obiectul este prea aproape de ochi, nu se poate vedea în mod clar.Cu alte cuvinte, să fie conștienți de adevărul, nu numai că ar trebui să obiectului au un unghi suficient de mare pentru ochi, dar, de asemenea, ar trebui să ia distanță corespunzătoare.Evident, pentru ochi, aceste două cerințe sunt reciproc restrictive.Dacă o lentilă convexă este plasat în fața ochilor, această problemă poate fi rezolvată.Lentile convexe este cea mai simplă lupă, care este un simplu instrument optic pentru a ajuta ochii observa mici obiecte sau detalii.

Metoda de utilizare:

Observație metoda 1: Să lupa aproape de obiect, să fie respectate, și să păstreze distanța între ochiul uman și obiectul să fie respectate neschimbată.Apoi mutați lupa portabil și înapoi între obiect și ochiul uman până când imaginea este mare și clar.

Observație metoda 2: lupă cât mai aproape de ochi.Lupa nu se mișcă, se deplasează obiecte până când imaginea este mare și clar.

Scop:

1. O lentilă acromatică fără aberație cromatică poate observa imagini și de a identifica pietre pretioase foarte clar.Are o cutie de ambalare și este ușor de transportat.

2. Acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru bijuterii testul de certificare, suprafata substratului de calitate, de corecție a culorilor și alte controale.

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

1 x Scară Lupa


Scrie o recenzie

Produse similare