Tuya de Viata Inteligente de Control Vocal UE de Tip Wireless Soclu de Control de la Distanță de Evacuare Plug 10A, Auto-Alimentat de Cinetică Comutator Wireless


Etichete: pc-switch-uri de putere, comutator tuya, deconectați comutatorul, acasă inteligent, comutator wifi, cazan comutator, soclu inteligent, tuya dimmer plug, 6 gang switch wifi, sensir comutator wireless.

135.22lei 142.34lei
  • In stoc
  • w13199



  • Numărul De Model: SP321WST-UE
  • Tip Comutator: Control De La Distanță
  • Tip De Element: Switch-uri
  • Nume De Brand: LoraTap
  • Certificare: ce
  • Material: Plastic
  • Caracteristici: comutator wireless nu sunt necesare baterii
  • Garanție: 2 Ani
  • Distanța De La Distanță: până la 30m
  • Este Dispozitiv Inteligent: Da
  • Curent: 10A

Acest produs include 2 cinetică switch-uri și 1 UE Plug Standard cu wi-fi și vocea funcția de control, atunci puteți controla 1 plug de 2 locuri, și aveți trei moduri de a controla sockcet sau dispozitiv:Cinetică de Control de la Distanță, Control Vocal, Control APLICAȚIE.

Caracteristici Principale

- Trei moduri de a controla soclu sau dispozitiv, Cinetică de Control de la Distanță, Control Vocal, și APLICAȚIA de Control.

- Inteligent APP de Viață sau Tuya APP, Funcționează cu Ecou Alexa, Google Asistent, puteți controla dispozitivele inteligente direct în Google APP Acasă sau Amazon Alexa APP.

- Kinetic Comutator de Control de la Distanță: Nu sunt necesare baterii pentru wireless, comutator de perete, eco-friendly, rezistent la apa, disponibil pentru fiecare membru al familiei să folosească.

- Control vocal: Acest comutator modulul funcționează cu Amazon Echo și Google acasă pentru a gestiona dispozitivele cu ajutorul "Smart Life" de calificare în Alexa App cu vocea ta.

- APP de Control: puteți controla aparatele de uz casnic on/off pe Viață Inteligentă / Tuya aplicație prin intermediul internetului.Nu e nici o limită de distanță și de timp.Smart life app puteți descărca în App Store și Google Play.

- Cota de Dispozitiv: O cheie de repartizare, cu această funcție, 1 dispozitiv pot fi partajate cu membrii familiei sau prieteni.

- Calendarul și Programul: a numărătoarea inversă/programat/bucla cronometre pentru a controla electrocasnice on/off automat.Și puteți seta timer programe pentru a menține o viață ușoară.

- Creare Grup: puteți crea un grup de cum vă place, atunci puteți gestiona dispozitivele dvs. mai eficient.

- Familia Setări: puteți adăuga membri de familie în APLICAȚIA și de a gestiona toate dispozitivele inteligente în camera de zi, dormitor, sufragerie, bucatarie, birou, camera copiilor, etc.

Specificațiile Plug-Gama de Tensiune : AC 100~250V, 50/60Hz Sarcina maxima: 10A,2500W Fără fir Tip: RF și tehnologia Wi-Fi Lucru cu: aparat de uz casnic sau dispozitiv minus 2500W Dimensiuni: L*W*H = 55mm*53mm*108mm Transmițător (Comutator) de Lucru Tip: buton tip Modul De Alimentare: Auto-Alimentat Distanta de Control: 30 metri, de interior, de 100 de metri în spațiu deschis.Comutator durata de Viață: >200.000 de ori Frecvența de transmisie: 433.92 MHz Dimensiuni: 86mm*86mm*15mm

Ce e în cutie? 2 x Cinetică Switch-uri Wireless 1 x Smart Standard UE Plug(funcționează cu start google și amazon alexa) 2 x Bandă Dublu-adezivă 1 x Manual de Utilizare engleză


Scrie o recenzie

Produse similare