Spate Reglabil Corector De Postura Centura Elastica Mare Corector Calma Durerea Postura Curele Clavicula Bretele De Sprijin Picătură De Transport Maritim


Etichete: lombare, ascunde, corector postur, dureri musculare, durerea, reglabil corector de postura, inteligent corector de postura, neck relief, centura lombara, corector de postura de vibrații.

19.89lei 38.24lei
  • In stoc
  • w132903



  • Dimensiune: XS S M L
  • Greutate: 120g
  • Efect: Grijă Os
  • Nume De Brand: yunchi
  • Costum pentru: Toate vârstele
  • Lungime: Adjustabe High Elastic
  • Material: Respirabil
  • Origine: NC(de Origine)
  • Articol: De Înaltă Elastic Corector
  • culoare: negru
  • Numărul De Model: NOI Înapoi Corector de Postura

58261 NOU Înapoi Corector de Postura Centura Elastica Mare Corector Calma Durerea Postura Curele Clavicula Bretele de Sprijin Picătură de Transport maritim

Caracteristică: 1.Postura corectă, mai încrezători. 2.Elimină gât și spate disconfort 3.Confortabil, material respirabil 4.Ușor de a purta și de a regla

Dimensiuni:

XS: Costum pentru greutate: 20-40KG

S: Costum pentru greutate: 40-60KG

M: Costum pentru greutate: 60-85 KG

L: Costum pentru greutate: 85-110 KG

1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în www.antena1slobozia.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a face plata.

2.Cumpărătorii ruși, vă rugăm să ne lăsați numele dumneavoastră complet (include mai mult de 3 cuvinte), ceea ce este foarte important ,dacă nu, uneori, poate poate ' t de livrare pachetul.

1. Toate produsele sunt standardizate, de ambalare, de obicei, vom folosi punga de plastic pentru a alege produsele.doar, după cum urmează:

2. Vom verifica cu atenție ordinea și pachet pentru a vă asigura că totul este în stare bună înainte de nava.

3. Pachetele pot fi ușor deteriorate în timpul lung-timp de transport, dar aceasta nu afectează efectul de produsele noastre ,vă rugăm să nu vă faceți griji.

4. Dacă doriți produse ambalate perfect (cum ar fi pentru cadouri etc.), vă rugăm să ne contactați în primul rând, putem trimite coletul cu pachet special pentru a evita deteriorarea, dar trebuie să plătească un cost suplimentar.

Vă rugăm să faceți clic aici pentru a plăti mărfuri sau cost suplimentar.Multumesc!!!

1.Vom trimite comanda in 2-5 zile lucrătoare, și ea are nevoie de aproape 7-40 zile din China pentru tine. (diferite țări, cu diferite mod de transport maritim, astfel încât utilizarea de timp diferite pentru a obține bunuri)

2.După cum știți, timpul de livrare depinde de compania de transport maritim, aerian linie, personalizate și oficiul poștal local, astfel încât nu suntem în stare să-l controleze cu precizie.

3.Dacă coletul nu a ajuns în timp de așteptat, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom urmări și mâner-l cu tine.

1 .Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv sunt destul de utile pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și toate de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

2. Dacă aveți orice sugestii cu noastre produse sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți să vă mulțumiți.


Puckett91
2020-10-02
5/5
Quality thing, odorless
Afadallan96
2020-09-03
5/5
super - thnak you
Kelly Herwig
2020-10-01
5/5
Delivered in 7 days. Thing top. Back holds perfectly
Graham Mawson
2020-11-09
5/5
Came quickly padovets good
Elinakalygina
2020-12-03
5/5
Quick, you guys.

Scrie o recenzie

Produse similare