Benepaw de Auto-curatare Impermeabil Câine Perie Pieptene Profesional Confortabil pentru animale de Companie Îngrijire Instrument Indeparteaza Eficient Parul Liber Incurcaturile


Etichete: pieptene caine, câine de tuns de unghii, animale de companie perie manusa de îngrijire, caine mare perie slicker, perie slicker, pieptene îndepărtarea părului de animale de companie, barbi tricou, chilotei pentru animale de companie îngrijire, instrumente dentist de animale de companie, parul de animale perii.

71.31lei 115.00lei
  • In stoc
  • w132916



  • Funcția: Indeparteaza eficient Parul Liber, Mats si Incurcaturile
  • Material: Plastic
  • Serviciu De Livrare Directă: Da
  • Nume De Brand: Benepaw
  • Caracteristică 1: Auto-curatare
  • Caracteristică 3: în condiții de siguranță
  • Caracteristică 2: Mâner Confortabil

【Auto-Curatare Perie Slicker】 Proiectat pentru a fi ușor de utilizat.Când ați terminat de intretinere, pur și simplu apăsați butonul de pe partea din spate pentru a elibera parul, astfel încât să nu trebuie să pierdeți timp și energie pentru a curăța părul de la peri.Copilul de blană va place cum se simte și te va iubi cum funcționează.

【Eficient de Intretinere】 curbat perii perie adânc în strat și de a lucra bine în eliminarea subpar fara zgarieturi animalul tau de piele.MARE pentru câini, de asemenea, poate fi un substrat de ștergere pentru pisici.Acest grad profesional-câine vărsare perie special conceput cu un non - alunecare mâner, oferă eficientă și plăcută pentru animale de companie îngrijire face un instrument necesar în timpul unui animal de companie vărsare de sezon.

【Multi-scop Pet brushwork eficient pentru eliminarea rogojini, incurcaturile, păr în vrac și indignare.Masaj repetate de pielea cu peri poate promova circulația sângelui de animale de companie, intarirea imunitatii la boli de piele.Ingrijire blana copil, ocazional, pentru a reduce cantitatea de vărsare și să păstreze camera curată.

【100% Risc-Free de Cumpărare】 Idee pentru câini și pisici cu par mediu si lung - părul, gros, subțire, ondulat, incurcaturile.Cel mai bun vărsare & grooming set unelte pentru prietenul tău cu blană, mai ales excelent pentru câini mari.

Măsurare În CM Lungime Lățime Înălțime O DIMENSIUNE 19 12 7 de Măsurare În cm Lungime Lățime Înălțime O MĂRIME 7.5 4.7 2.8

Dimensiunea poate fi o mică diferență, datorită manuală de măsurare.

Puteți elimina incurcaturile, rogojini, păr în vrac, și murdărie pentru a păstra animalele de companie curat și sănătos.

Profesionale Pentru Animale De Companie Îngrijire Instrumente

Fin si Flexibil - în condiții de Siguranță pentru piele

Telescopic Buton - Retrage perii pentru efort de curățare și depozitare

Odihnă degetul mare - Degetul mare de restul vă oferă un control excelent

Non-alunecare Mâner - o Mai bună aderență și confort

Ușor de Curățare - Un singur Buton pentru a Elimina

După periaj animalele de companie, trebuie doar să faceți clic pe butonul și perii va merge în.

Toți morții blana si parul va fi șters imediat.

Cum să Utilizați Pieptene Corect?

Atunci când pieptanarea parului, pieptene de-a lungul direcției de îngrijire a părului, ca dintii de pieptene este un pic subțire.

Pieptene părul câinelui în direcția greșită poate duce la ruperea părul câinelui și să-l doară.

Înainte de a începe pieptene, asigurați-vă că animalul tau de companie nu are răni sau răni pe corp, deoarece acestea ar putea fi rănit în timp ce se pieptăna.


Sveta54 73
2020-10-04
5/5
Bon materiel
Yarik Richenko
2020-11-09
5/5
Great product, very well finished and functional. I will tell you better after it tested Shop great.. Board
Ninaosotovaturova
2020-12-03
5/5
Perfect.

Scrie o recenzie

Produse similare