2 in 1 Telefon Mobil Obiectiv 0.45 X cu Unghi Larg de Len și Macro HD Fisheye Lens Lentilă aparat de Fotografiat pentru iPhone, Telefon Android pentru iPhone Samsung


Etichete: fisheye led-uri iphone, lensee, mare obiectiv cu unghi larg, film stick, super obiectiv macro pentru iphone, android honda, aparat de fotografiat lentilă de sticlă pentru xiaomi max, 90x camera, macro pentru telefon, anamorph obiectiv.

19.49lei 38.20lei
  • In stoc
  • w136225



  • Numărul De Model: unghi larg + obiectiv macro
  • Telefon Tip Camera: Unghi Larg De Len
  • Forma: RUNDA
  • Nume De Brand: AUKUK

Bullet Point:

1. Telefon mobil universal UV 49mm super unghi larg + obiectiv macro.

2. Acesta este un externă obiectiv dedicat digital DV / DC și alte echipamente profesionale de fotografie.Ea are un aspect rece, precis parametrii și bine imagistica efecte.

3. Printr-o multifunctional telefon mobil adaptor clip, conectat la telefonul mobil, unghiul de fotografiere a telefonului mobil poate fi extinsă cu până la 60%, și calitatea de fotografiere a telefonului mobil nu este deteriorat.

4. Obiectivul adoptă de înaltă calitate optică sticla + multi-strat de acoperire optice, care rezolvă în mod eficient defectele de clar și marginile neclare în fotografii facute cu telefonul mobil externe lentile în trecut.

5. De 49mm UV port asigură suficientă lumină de transmisie, care nu numai că asigură luminozitatea imaginii, dar, de asemenea, eficient pentru a asigura claritatea imaginii.Ca un compact și convenabil obiectiv profesional, nu numai la nivel profesional, efecte puternice, dar are, de asemenea, o mulțime de portabilitate, care este mult mai convenabil decât lentilele camerei de înlocuire.

Caietul de sarcini:

Obiectiv parametri:

Nume produs: 0.45 x cu Unghi Larg Ultra + Macro 2 in 1 Lentilă

Interfata: 37mm

Fața portului diametru: 49mm

Structura optic: 2 elemente in 2 grupuri

Dimensiunea obiectiv: 25mm * 50mm

Lentile material: aliaj de aluminiu + sticlă optică

Lista de ambalare

1 x 0.45 X 49mmUV unghi larg + obiectiv macro

1 x lentilă Frontală capac de protecție

1 x Interfață obiectiv capac de protecție

1 x Piele obiectiv sac de depozitare


Scrie o recenzie

Produse similare