120 BUC Rayovac Extra auditiv Baterii Zinc Aer 675A 675 A675 PR44 Pentru aparat auditiv


Etichete: ajutor baterie, a13, periscop, 2025 3v baterie, a675 baterie, 675 baterie, 11.6 inch, controlul bateriei 2025, 2025 litiu, 37 baterie.

225.93lei
  • In stoc
  • w137233



  • Numărul De Model: 675A 675 A675 PR44
  • Tip Baterie: Alte
  • Tensiune Nominală: 1.45
  • Dimensiune: 11.6*5.4mm
  • Nume De Brand: RAYOVAC

RAYOVAC Extra 120 BUC Rayovac Vârf auditiv Baterii Zinc Aer 675/A675/PR44 Transport Gratuit!De asemenea, cunoscut ca :- A675 .Grosime: :5.4 mm Diametru: :11.6 mm, 6 buc/blister card,10 blistere,60 buc/cutie Made in GB.O cantitate mai mare pot obține mai multe reduceri!Suntem un aparat auditiv cu baterii en-GROS,Dacă vrei să cumperi mai multe baterii vă rugăm să ne contactați.Bateria de înaltă calitate

1. Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure

procesor de plată ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile de inchidere a licitatiei.

3. SUMA TOTALĂ DATORATĂ include finală de licitație prețul de plus S&H (Transport maritim și de Manipulare).

&H va fi determinată pe baza LIVRA LA adresa.

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI: S&H NU INCLUDE TAXELE, LOCATL TAXE SAU ORICE ALTE IMPORTUL TAXE.

5. Vă rugăm să lista de cereri speciale (culoare, pachete, în valoare de declarație, etc.) în PAYPAL SECȚIUNE de NOTE, atunci când face plata.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.

2. Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Sperăm că sunteți mulțumit cu achiziția .

Atunci când tranzacția este completă ,și dacă sunteți mulțumit cu ea ,vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv,iar noi vom face același lucru pentru tine, vom munci din greu pentru tine ... 100% feedback pozitiv.Dacă nu sunteți mulțumit ,vă rugăm să ne anunțați ,vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema

Nu conteaza daca sunt sourcing cadouri pentru en-gros, cu amănuntul sau de promovare, puteți găsi ideal articole cu preț ieftin en-gros în compania noastră.Chiar dacă nu puteți găsi exact elemente de care aveți nevoie, vă rugăm să ne trimiteți imaginea și putem sursa cu randament ridicat.

Sper sincer că veți bucura de produsele,voi încerca tot posibilul pentru a oferi cele mai bune servicii pentru tine și să stabilească pe termen lung relație de afaceri cu tine.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da neutralor negativefeedback, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Produse de calitate, servicii prietenoase

1 ,politica de expediere

Toate produsele noastre au trecut prin riguros de testare și de inspecție înainte de nava;

Vom folosi bule de aer pentru a încheia elemente cu atenție.

Vom folosi TNT, EMS ,FEDEX și DHL express pentru a trimite produsele la tine.în general, se va lua 5-8 zile pentru a avea bunuri trimis la tine .

vă vom trimite numărul de urmărire imediat după livrare.

2 ,Personalizate:

1.Comanda va fi livrare fel de cadou sau o valoare mai mică pentru a elimina și a minimiza personalizate fiscale, și ușor de personalizat procedurii.

Dacă veți găsi informații despre taxa de import situația în țara dumneavoastră, și cred că există modalități de a reduce impozitele.trebuie să plătească (sau să elimine taxele total), spune-ne de ce ai nevoie de a pune instrucțiuni (în ceea ce privește etichetarea, ambalarea, declarații, facturi, etc.) în câmpul de comentarii în timpul checkout.suntem mai mult decât fericiți să urmați instrucțiunile.

3 ,politica de Returnare

produsele cu probleme nu sunt cauzate de utilizarea incorectă sau evenimente accidentale pot fi înlocuite sau de restituire.puteți trimite-l înapoi în 1 săptămână .

vă rugăm să e-mail-ne să-i spun problemele înainte de livrare .noi vă va spune cum de a trimite elementele din spate.returnat trebuie să fie în stare de brand nou, în scopul de a obține rambursarea.Vă rugăm să scrie un bilețel cu numărul de ordine dumneavoastră astfel încât să ne putem finthe pentru detalii.Multumesc.

Vă rugăm să nu deschideți litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ, fără să vorbească cu noi, ne va răspunde pentru toți clienții noștri și de a rezolva problema te-am întâlnit.


Kimnotte
2020-12-13
5/5
OK

Scrie o recenzie

Produse similare