18pcs/lot Agrafe de Par Pentru Copii Fete Femei Fixați Clemele de Metal, Agrafe Agrafe de Desene animate agra fă de păr, articole pentru acoperirea capului, Accesorii


Etichete: n colier idei, gata de păr role, n max125 mânere, roz borcan ceramic, coafuri gata, san a nou-nascutului cort, san tropez blugi, roz pelerina adult, roșu difuzor grila.

29.70lei
  • In stoc
  • w137348



  • Snap Agrafe De Par: Desene Animate Metal, Agrafe De Păr
  • agrafe de par: Copii Fete Snap Agrafe De Par
  • Nume De Brand: momtutus
  • Gen: Fete Pentru Copii
  • Model Tip: Desene animate
  • Tip: Agrafe de par
  • Fete, femei, copii, articole pentru acoperirea capului: Accesorii De Par
  • Numele Departamentului: copilul
  • Compoziția Materialului: Acril+Aliaj Metalic
  • Material: Raionul
  • Numărul De Model: Agrafe de păr 001

18pcs/lot Agrafe de Par Pentru Copii Fete Femei Fixați Clemele de Metal, Agrafe Agrafe de Desene animate agra fă de păr, articole pentru acoperirea capului, Accesorii

Dimensiune: aproximativ 6 cm lungime , 1,5 cm lățime .

18pcs Snap Ac de păr ca imagine ne arată .

18pcs Snap Ac de păr în onepack .

Stare:100% de brand nou și de înaltă calitate.

Minunat proiectat, face look-ul mai fermecător.

Notificare:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să înțelegeți.Asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2. Vă rugăm să permiteți-1-5mm diferențe datorită măsurare manual

Plata:

Vă rugăm să plătească în termen de 48 de ore.Dacă nu plătesc în termen de 48 de ore sau contactați-ne pentru a face aranjamentele de plată, te voi contacta cu privire la neplata.Te rog, NUMAI de LICITARE, DACĂ AVEȚI de GÂND SĂ PLĂTEASCĂ.

Transport:

Am expediat de zi cu zi ,astfel încât elementul dvs. va merge imediat la primirea de plată sau în ziua următoare.Mereu în termen de 24 de ore dacă nu este o Sărbătoare/sâmbătă/duminică.Noi vă va spune numărul de urmărire după ce ne-am expediat tricouri pentru tine.Ne va livra tricouri prin China Post.Vă rugăm să așteptați cu răbdare.

Dar dacă comanda mai mult .Ne va livra de către EMS sau DHL transport gratuit, care va ajunge 3-7 zile lucrătoare.

cândva vamale sau caracterul problema va fi amânată câteva zile.

Acesta poate fi de până la 30-45 de zile lucrătoare.

Purchass Note

Politica De Restituire:

100% Banii Înapoi de Garantare pe fiecare element.Vă rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea dvs. de articole.O rambursare completă, inclusiv de transport maritim va fi pronunțată în cazul în care elementul nu este descris.Rambursarea va fi pronunțată după ce elementul a fost trimis înapoi în starea inițială.

Feedback-ul:

Din cauza volumului mare de feedback-ul, sistemul nostru este conceput pentru a lăsa feedback-ul pozitiv pentru tine odată ce am primit feedback pozitiv.

Ne pasă de clienții noștri evaluate, și va încerca mereu să te ajute.

Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.Ne va ajuta pentru a rezolva problema.

Am appreceate feedback-ul dumneavoastră pozitiv.

Vă mulțumim pentru afacerea ta.


Scrie o recenzie

Produse similare