Personalizate, Folie de argint cel Mai bun Om Propunere Cutie de Cadou alb Cavaler de onoare Propunerea Cutie de Cadou rose de aur cutom Mirele Propunere Cutie de Cadou


Etichete: guest cutie de cadou alb, alb trage cutie, bomboane cutie de aur, cutie cadou 30 x, roșu, alb și albastru cutii, barba clip, cutie cadou fereastră alb, pur cutie neagră, bijuterii de aur vechi, cutie de cadou alb logo-ul.

78.35lei 89.05lei
  • In stoc
  • w137839



  • Numărul De Model: 001
  • Material: Carton
  • Numărul de Pc-uri: 1 buc
  • Ocazie: De Ziua mamei
  • model: Copaci

Aceste cutii de lux sunt realizate de lux placă rigidă cu o ascuns magnetice închiderea snap închide capacul și a terminat cu potrivire gosgrain panglică cravată.Cutiile sunt disponibile în culorile albastru, alb, fard de obraz roz sau aur roz și sunt folii imprimate cu o alegere de aur, de argint sau de aur de litere.

*ACEASTĂ LISTĂ ESTE PENTRU GOL PERSONALIZATE NUMAI PE CUTIE, ELEMENTE DE RECUZITĂ NU SUNT INCLUSE*

Această listă este pentru mai multe opțiuni diferite: 2 dimensiuni diferite cutii, 4 culori diferite cutii și 4 culori diferite folie de text culori care sunt selectate din primul meniu drop-down.Primul meniu drop-down este de Dimensiuni Cutie - Cutie de Culoare - Folie de Text de Culoare, așa că, dacă vă selectați M - Aur Alb, acest lucru este pentru un Mediu de dimensiuni Cutie Alba cu foita de Aur de Text tipărit.

**Culorile pot apărea diferite din cauza monitoare/ecrane.**

Dimensiuni:

Mediu : 23x17x7cm

Mare: 31x22x10cm

Aceste cutii pot fi, de asemenea, imprimate cu un scurt mesaj personalizat, cu un maxim de 50 de caractere (inclusiv spații și semne de punctuație).Pentru această opțiune vă rugăm să lăsați un mesaj personalizat în nota de la vânzător secțiunea de la casă sau un mesaj de la noi direct de la comanda.Orice limbă acceptată.

Ia-ți Personalizate Cutie In 3 Pasi simpli -

1. Selectați Dimensiunea, Culoarea Cutie și cantitatea le-ar dori

2. Lăsați mesajul dvs. personalizat despre numele, text și text de culoare în nota de la vânzător secțiunea de la casă sau un Mesaj-ne despre cele pe care doriți imprimate.

3. Termina de plată și Vom lua-l-a făcut și s-a îmbarcat pentru tine.

Un matt laminat cutie cu un ascuns snap magnetice taci din fata clapa de închidere.Roz și Alb Cutii de vin livrate cu o potrivire panglică și cutie Neagră are nici o panglică.

Cutiile sunt livrate plat ambalate pentru a salva pe costurile de transport și pentru a evita deteriorarea în timpul tranzitului.Ele sunt ușor de asamblat în câteva secunde de la un complet rigid și de lux cutie de calitate.

1. Scoateți colț actele pentru a descoperi suprafață lipicioasă

2. Trageți părți și prindeți colțuri ferm împreună

3. Închideți caseta folosind ascunse snap magnetice de închidere închis

Instructiuni de intretinere: a se feri de lumina directă a soarelui, deoarece poate duce culoarea de pe cutie să se estompeze.

Ne-am vinde, de asemenea, multe alte Cadouri Personalizate și Favoruri de Nunta.A verifica afară de multe alte elemente în magazinul nostru.


Scrie o recenzie

Produse similare