240 Coli + 1 se Ocupe de Lipicios cu Role Lipicioase Praf de Hârtie poate rupe Adeziv Perie de Haine, Perie de Scame Hair Remover Kit cu Mâner


Etichete: ondulatorul de par, a4 folie de plastic, animale de companie de păr îndepărtarea mănușilor, legăturile animale de companie, petstyle iarna, massag cu role, cutie de companie, greu perie cu peri de nailon, câine, regina angliei.

41.05lei 44.14lei
  • In stoc
  • w137950



  • Tip: 3 Role + 1 Se Ocupe De Lipicios Cu Role Lipicioase Praf
  • Numărul De Model: Îndepărtarea Părului De Animale De Companie
  • Feature1: Roller Cleaner Role Scame Sticky
  • 3 Role: Total 240 De Coli
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Plastic
  • Feature3: Haine Puf Removeror
  • Feature2: Praf Ștergătoarelor De Par De Animale De Companie Remover
  • Facilitate4: Perie De Curățare Instrumente
  • Feature6: Animale De Companie De Păr Lipicios Elimina
  • Feature5: Magic Scame Perie De Praf

Peria pentru Parul de Animale, foarte Mare de îndepărtare a Părului pentru Mobilier, Haine, Rufe Extra Sticky Supersize 6.3 inci Scame Îndepărtarea Totală De 240 de Coli (1 Lint Roller + 3 Rezerve)

Utilizate pe scară largă: Acest lint roller poate elimina părul de pisică, câine de păr, resturi alimentare, de sticlă, zgură și așa mai departe.Pe de scame este ideal pentru utilizarea de zi cu zi in casa, pentru toate tipurile de materiale, covoare, perdele, mobilier, și chiar mașina interioare.

Supersize Lint Roller: Fiecare role mari sunt completate de 60 de coli de 6,3 centimetri lățime și o suplimentare de 180 de foi, în valoare totală de 240 de coli.Largă roll face dura mai mult decât de obicei-de dimensiuni role scame.

Ușor de Tăiat, Pentru Ruperea: Datorită AUGIENB Lint Roller este extra sticky design și ușor de îndepărtat foaie, veți economisi timp și energie în ambele curățare mobilier, haine și înlocuirea foaie.Paralel patrulater foaie, ușor să se rupă, economisește forța fizică, și se asigură că fiecare lacrimă piesa este curat.

Robust, Non-Alunecare Mâner: animale de companie Noastre de îndepărtare a părului pentru mobilier este foarte rezistent, realizat din modernizate ABS, ecologic și inodor.Manerul este proiectat de ergonomie, și se simte foarte bine.Mânerul are o gaură care poate fi agățată pe perete pentru a economisi spațiu.Vine cu gratuit capac de praf pentru depozitare perfecte.

AUGIENB pentru Proprietar de animale de Companie: Deși credem cu tărie că ne lint roller este mult mai durabil si mult mai avansat decat alte animale de companie perii.Dacă aveți orice întrebări, bine ai venit să NE CONTACTAȚI!Ne va da cu siguranta un răspuns satisfăcător în termen de 24 de ore!Rezolva pentru mobila ta acum.

Ușor De Tăiat, Pentru Ruperea

Paralel patrulater foaie, ușor să se rupă, economisește forța fizică, și se asigură că fiecare lacrimă piesa este curat.

Satisface nevoile de utilizare

Fiecare Reumplere a 60sheets, un total de 240sheets, care poate fi folosit pentru a colecta parul de animale, canapele, haine, gunoi și sticlă fund pe scaune de masina.

Supersize Role Scame

Diferit de alți concurenți, AUGIENB scame cu role are o dimensiune mai mare, care economisește foarte mult de tine timp de curățare, și are un capac de acoperire, 180° rotație pentru depozitare ușoară.

Descriere Produs

Nume:Lint Roller

Dimensiune:18cm * 6.4 cm * 23.2 cm

Material:Plastic

Culoare:Albastru / Roz / Gery

Pachetul Include:

1x Role Scame

3x Rezerve

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.


Olegoleg 32
2021-01-26
5/5
Excellent! Very very fast delivery.
Weisspecht
2021-01-28
5/5
Effective am very satisfied, although coming.

Scrie o recenzie

Produse similare