De înaltă Calitate Pur Cinchona Succirubra - Peruviană 100 Gr Transport Gratuit TRANSPORT GRATUIT


Etichete: inca, peru tricou, steagul peru, cupa mondială, chile, peru, receptor tv pentru brazilia, machu picchu, peru, caz peru, machu picchu, Chile.

74.85lei
  • In stoc
  • w138123



  • Gen: De sex masculin
  • Origine: HK(de Origine)
  • Intervalul De Vârstă: 12+y

De înaltă Calitate Pur Cinchona Succirubra - Peruviană 100 Gr Transport Gratuit TRANSPORT GRATUIT

Alte Nume: Contestosis, Quinaquina, Cinchona, Chinina

Botanica Informații: este o planta care poate creste 5-20 m de rootworm familie.Frunzele sunt eliptice sau în formă de ou marginile întregi.Partea de sus a frunze sunt de culoare verde închis și spân, suprafața de jos este pufos și vechi frunzele rândul său, maro sau roșu.Florile sunt găsite împreună la sfârșitul ramuri colectiv.

Cultivarea Loc: este cultivat în țările tropicale, cum ar fi Java, India de Sud, Columbia, Ceylon, Nigeria, Camerun și Congo.

Compoziție cunoscută: în Kinin / Chinină, Chininum ır este extras din coajă.Compoziția de scorțișoară conține substanțe, cum ar fi chinina, chinidina, quinonine, quinonidine, sinchol, cupreol.Trunchi și rădăcină de scoici (Cortex Chinae) sunt utilizate.Gustul este amar.

Beneficii:

Acesta este utilizat împotriva anorexie, tulburări digestive, balonare și indigestie.

A consolidarea și revitalizarea proprietăți ale corpului în cazurile de slăbiciune și slăbiciune.

Scade febra.

Nevralgie, malaria, gripa, boli infecțioase, de asemenea, beneficia.

Dureri de inimă, palpitații sunt utilizate în astfel de cazuri.

Mod de folosire: Ceai: crustă Subțire este fin tocat în 1 g ceainic și 300-500 ml de apă clocotită, se adaugă în ea și este în stare de ebrietate după ce a fost lăsat la infuzat 15-20 de minute.Un total de până la 3 g de Cinchine coaja de pulbere sau ceai pot fi realizate pe zi.Deci se poate lua 1 g de 3 ori, deoarece excesul este dăunător.

AVERTISMENT: ceai de canna nu este beat de mult, ca de intoxicație pot să apară dacă doza este depășită (3 GR / ZI).Prin urmare, tinctura sau medicament natural este adesea folosit.


Scrie o recenzie

Produse similare