Cald Iarna Cat De Pat De Pluș Moale Pliabil Portabil Pisica Drăguț Casa Peștera Sac De Dormit Perna Îngroșat Animal De Casă Pat Pisoi Produse


Etichete: pisica de casa racleta, pisica de casa, cat cușcă, cat de banane pat, folie de sac de dormit, banana pisică câine pat, pisici de casa cușcă, piața sac de dormit, Compresor de 12 v, pat pisica.

16.68lei 52.15lei
  • In stoc
  • w138435



  • Numărul De Model: animal de casă pat
  • Nume De Brand: ISHOWTIENDA
  • Material: Bumbac

Acasa Pat Pisica Animal de casă Pat pentru Pisici sau Caini de talie Mica Respirabil Cat Paturi pentru Perna Moale Pisoi Pat

Caietul de sarcini:

Umplut complet, dormind în pat este la fel de confortabil ca de dormit pe un pat!Tot high-end de calitate poate fi, de asemenea, spălate, iar calitatea este garantata!Cald, moale, și high-end de calitate upgrade complet fericire indicele de animalele de companie.

Caracteristici:

✔ÎNALTĂ CALITATE MATERIALE: stratul exterior este confortabil pânză de bumbac, lavabil.La interior este realizat din bumbac PP, de înaltă precizie bumbac elastic, partea de jos este non-alunecare și rezistent la umiditate.Perna și corpul pot fi separate.

✔ UNIC DESIDN: pisica paturi utilizarea non-alunecare de jos, care asigura o pisica sta în locul pe gresie sau parchet .Perna pat oferă suport pentru pisici sau câini de talie mică atunci când pna sau se zvârcolește în pat.

✔ UȘOR SĂ se SPELE: pisica paturi sunt ușor să se spele și mașină de spălat.Nu vă faceți griji despre masina de spalat când animalul tau de companie pipi și este murdar.Aici este metoda de spalare: se spală Ușor și cu grijă, se spală întregul pat pisica pe ciclu blând cu apă rece și uscat cu tambur la foc mic.

✔ DIMENSIUNE: câinele mic pat măsuri 30cm mare înainte de 13cm periferice mari de 50*35 cm, care este potrivit pentru cele mai multe pisici sau caini de talie mica sau alte animale de companie potrivite pentru animalele de companie cu greutatea de 1,5 la 4,5 kg.Amintiți-vă pentru a măsura dvs. de companie inainte de a cumpara.

Pachet: 1* Animale De Companie Pat


Scrie o recenzie

Produse similare