Aliaj instrument stee alezor de mână,Mohs alezor MT1/MT2/MT3/MT4 standardele internaționale,finisare,degroșare,mecanice strung 2 buc


Etichete: ego-ul cutite de strung, micro strung metal, japonez mecanic instrumente, Alezor, alezor de mână, morse taper reamer, MT4, strung mt2, chuck mt1, mt3.

47.64lei 67.08lei
  • In stoc
  • w138791



  • Tip: alezor de mână
  • Nume De Brand: KAVTECNC INSTRUMENTE
  • Numărul De Model: MT1/MT2/MT3/MT4
  • Material: Aliaj De Oțel
  • Origine: NC(de Origine)

Dragi prieteni, bine ati venit la magazinul meu.Dacă nu puteți găsi de care aveți nevoie , vă rugăm să-mi spuneți

Caietul de sarcini:

De Brand nou

Material: aliaj de oțel

Cantitate: 2 buc per set

Clemă piesa de lucru să fie pozitiv.

Procesul de alezare, mâinile forțat să-și echilibrul.

Alezor renuntat, nu poate fi inversat, pentru că în spate un colț alezor Alezor va inversa cip lama ascunsă între dinți alezor și gaura de perete, peretele găurii zero; în același timp, ușor de purtat alezor.

Alezor folosit, pentru a șterge curat, acoperit cu ulei, box evita lovituri margine.

Pachetul inclus:

2 buc x alezoare

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-5mm erorilor datorate manuală de măsurare

Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate același

Cumpărătorii trebuie să-citit :1 Ca gama de produse de fluxul de volum, uneori de stoc , astfel încât înainte de a decide să cumpere acest copil , vă rugăm să luați legătura cu proprietarul pentru a vedea dacă există stoc.Situația generală nu este pe stoc, daca s-a stricat am va notifica prompt bunuri alegeți o restituire sau de alte bunuri , dar, de asemenea, cere în mod clar mai bine, a fost liber să-ți amâni de urgență.

Salută oferta premisa îndoială, să ne sunt de acord înțelegere a produs în sine sau alte aspecte .A cauzat probleme inutile -gratuit .

3 .Toate produsele noastre sunt acceptate TenPay , un sub - sub - unul de calitate, preț , un preț prețul final , cumpara articole individuale nu accepta afacere !

Cumpărătorii să acorde o atenție :Înainte de cumpărători de bunuri capturate , vă rugăm să ia în considerare cu atenție , respectând reciproc rezultatele muncii și pentru a evita fotografiat nu cumpara !

4 : toate de plată și de livrare, vom prompt trimis după primirea de bani !

5 : vă Rugăm să fotografiat după marfă , și să ia inițiativa să mă contactați cât mai curând bani !

Cererile cumpărătorul a primit bunurile, nu există nici o problemă de acceptare a mărfurilor în aceste condiții , cât mai curând posibil pentru a confirma primirea, în termen de 1-2 zile , dacă există probleme în timp pentru tine de a informa prompt Hao tratament, nu a primit bunuri 1-2 zile să confirm, nici să contactați proprietarul .Cumpărătorul a primit bunurile vor fi considerate ca calificată .A cerut apoi negustor spus ca piese de schimb sau mărfurile în cauză , magazinul nu este responsabil !Te rog cumpărătorii știu !

7 toate produsele Noastre înainte de a fi emise sunt testate riguros , absolut asigure integritatea mărfurilor.Cumpărătorii obține bunuri ar trebui să fie privite în fața cargo shipping company worker , dacă există daune , lasa personalul emis "bunuri deteriorate dovadă" , și apoi să se întoarcă mărfurilor de către compania de transport maritim , fac cumpărături pentru înlocuire.Dacă vă înscrieți pentru bunuri deteriorate după motive de înlocuire , schimb, restaurantul nu în returnabile.Vă mulțumesc ! ! !

8 recomandat "TenPay" de Plată , puteți juca direct banii în contul meu de mai sus , vă rugăm să contactați-mă înainte de efectuarea plății , nu va fi livrat în termen de 24 de ore .

După achiziționarea :

Dacă vă simțiți mulțumiți de serviciile noastre , vă rugăm să-mi dea o laudă ^ ^ , în cazul în care, dacă nu este mulțumit , vă rugăm să informați proprietarul, în scopul de a oferi un timp util , nu dau în comentarii sau săraci nu au nici un contact în caz de evaluare, în timp ce-ți faci probleme si nu a putut fi rezolvată, și eu vă voi da proprietarul negocieze un răspuns satisfăcător .


Benmarzouk Tantan
2021-02-03
5/5
Conform to the order, super

Scrie o recenzie

Produse similare