Machiaj Perie Titular Organizator Model De Diamant 3 Sloturi Clar Machiaj Perie Container De Depozitare Acrilice Pensula De Machiaj Organizator Cupa


Etichete: cutie organizator, toua, paiete machiaj titular, pensule de machiaj suport cutie decorativa, perie caz, titularul, acril perie titular, violet machiaj perie titular, machiaj perie titular micro, suport perii, extensie gene perna raft.

47.88lei 77.25lei
  • In stoc
  • w139286



  • Material: Acril
  • Dimensiune: As like picture show
  • Cantitatea: 1BUC
  • Numărul De Model: Y-1028

Detașabil Compact Titularul:3 Compact Organizator este un acril tava cu detașabil separatoare interne pentru a crea un număr de diferite aspecte.

Top Premium Acrilice: confectionata din material rezistent, rezistenta la zgarieturi si acrilic de înaltă calitate, cu o excelenta rezistenta la intemperii si mult mai puternic decat sticla, făcându-l mult mai rezistent la impact și, prin urmare, mai sigur.

Rămâi Organizat: 3 Spatiu Stocare, transparent depozite face ușor de la fața locului cel de care ai nevoie.Economisi spațiu și de timp.Perfect pentru organizarea de toate machiaj compact pulberi, inclusiv pensule de machiaj, ruj, lac de unghii, alte produse cosmetice.Potrivit pentru uz profesional și de acasă.

Praf Gratuit Design: Păstrați machiaj pensule, markere, machiaj pixuri curat tot timpul.Ușor de curățat.

Nu ieși de stil: Acesta poate fi ușor stocate în băi, vanitatea tejghele, dulapuri, sertare, și cele mai multe blaturi.Cel mai bun cadou pentru femei fete pe Ziua Îndrăgostiților, aniversari, aniversare, vacanta, absolvire, Ziua Mamei, Craciun, etc.


Scrie o recenzie

Produse similare