48 Buc/8 Saci Cu Diabet Zaharat Patch Stabilizează De Zahăr Din Sânge Echilibrul Glucozei Din Sânge Conținutul Patch-Uri Naturale, Ierburi Diabet #272746


Etichete: zaruri patch, diabetic costum, diabetic seringa, fier de patch-uri pachet, canal de patch-uri, bomba patch, diabetic măsură, ceai diabet zaharat, geanta cu diabet zaharat, diabetic zi.

69.11lei 98.73lei
  • In stoc
  • w14  • Dimensiune: Medium
  • Cerere: Corpul
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Janedream
  • Material: Non-Țesute
  • Numărul De Model: 272746

8PCS/Sac

48 BUC=8 Saci

Caracteristici: de Brand Nou și de Înaltă calitate. 100% autentic, de lucru rapid, bun de eficacitate.acest produs este foarte celebru în china, ca tratament adjuvant.eficient în tratamentul cu nici un efect secundar.Recomand.Diabet Zaharat De Sănătate Patch-Uri.Unicitatea sa face posibilă pentru a pătrunde prin piele, necesare agenți în vasele de sânge.La livrare directă în sânge introduce substanțe necesare în sistemul circulator, care la rândul său reduce nivelul de zahăr.Pătrunderea toate părți ale corpului, vor ajunge la cei care au nevoie de vindecare.Diabetic patch afectează corpul transdermic prin navael zona.Extracte de plante sunt incluse în patch-uri, ajutând ușor cu doza corectă de a normaliza nivelul de zahăr din sânge.Diabet zaharat de patch-uri este conceput pentru a trata localizate diabetice periferice, ajuta la atenuarea simptomelor adus din neuropatia diabetică profundă durere, dificultati de respiratie, memorie slabă, urinare frecventă, senzație de amorțeală și durere la nivelul membrelor.De Zahăr în sânge ( Diabet zaharat ) Tencuiala Remarcat: După utilizarea diabetică patch-uri, dacă luați alte chimică medicament, vă rugăm să nu opriți vă rog măsura de zahăr din sânge în fiecare zi și să-l înregistreze. 80% pacienți, după folosind 2 -3 săptămâni mai târziu, de zahăr din sânge va fi redusă, apoi se reduce medicina chimice încet, pas cu pas.În cele din urmă, puteți opri alt medicament în cele din urmă.Ingrediente: Extras de Rehmanniae, Rhizoma anemarrhenae,Trichosanthin, arorut, astragalus, Scrophulariaceae, berberina, yam, borneol pe bază de Plante de tratament pentru diabet zaharat se va axa pe care reglementează circulația Sângelui și a Qi-ului și echilibrarea sistemelor de organe la îmbunătățirea funcției pancreatice și adresa interne de căldură și epuizarea de lichide.Contra-Indicații: piele deteriorate și alergie, copii, gravide și femeile care alăptează.Depozitare: a se păstra într-un loc răcoros și uscat.Expirare: 2 ani.

Utilizare: 1.Numai pentru uz extern 2.Se spală zona buricului cu apă caldă,deschide punga și să ia patch, stick-l pe buric. 3.Un plasture poate fi folosit timp de 3-4 zile.Apoi scoateți-l și curățați pielea. 4.5 bucăți ca un curs de tratament. 2-3 tratamente (10-15 patch-uri ) sunt sugerate pentru a obține cel mai bun rezultat.

Pachetul Inclus: 48 buc = 8 Saci de Ipsos

Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.


Scrie o recenzie

Produse similare