Naturale de Jad Masaj Facial Bord Scraching Ochii Gât Decopertarea Gua Sha SPA Masaj Instrument de Îngrijire a Sănătății Frumusete Placa de Masaj


Etichete: Gua Sha Instrument De Masaj, rece jad, balon numărul, gua sha set, spin pentru o piele perfectă, gua sha racleta, poza zero, rezumat tesatura, lobulo, gua sha facial de ridicare instrument.

20.83lei 23.68lei
  • In stoc
  • w140157



  • Material: Praf de cristal
  • Procesul de fabricație: Masina De Facut
  • Sursa De Alimentare: Nici Unul Electric
  • Tip: Masaj
  • Dimensiune: as the picture show
  • Numărul De Model: Jade Guasha Bord
  • Nume De Brand: roșu dieny

Puncte:

1, Se poate ajuta produse de îngrijire a pielii pătrunde mai adânc, și, desigur, se poate rezolva cu ușurință probleme ale pielii faciale, cum ar fi cearcanele si oboseala cauzate de umflarea.Este o alternativa naturala la Botox, care vă ajută să păstrați pielea supla, reduce ridurile si reda un aspect tineresc.

2、Acest jad masaj instrument caracteristici dublu încheiat role, care permite pentru a acoperi o gamă largă și detaliate de teren și să fie eficientă.Este ușor să se rostogolească în sus, și masaj ușor pe față, gât, sub ochi, și chiar și pe guler, umeri, incheieturi si antebrate.

3、ajută la reducerea inflamației și a edemului, albeste tonul pielii, și strange porii (mai ales în frigider pentru câteva minute înainte de utilizare), ajutând pentru a reduce aspectul liniilor fine.

4、 - o anumită măsură, se promovează naturale procesul de detoxifiere a sistemului limfatic, care promovează circulația sub piele și fluxul de sânge, astfel emițătoare de lumină vizibilă.Acesta este cel mai utilizat pe timp de noapte să se răcească și calma pielea.

5、Ne-am creat noi produse de frumusete cu grijă în plus pentru a oferi cele mai bune rezultate pentru pielea fetei.

Informații Despre Produs:

Nume: Două picioare pulbere de cristal jade faciale fata decopertarea bord masaj de frumusete de sănătate pulbere de cristal de ras dispozitiv de răzuire

Material: praf de cristal

Dimensiune: aproximativ 8.3*5.3*0.4 cm/3.27*2.09*0.16 în

Ambalare: OPP

Culoare: roz

Greutate: aproximativ 60g

Utilizări: facial gluten frumusețe sănătate, sănătate masaj

Caracteristici: Aceasta poate ajuta la produse de îngrijire a pielii pătrunde mai adânc, și, desigur, se poate rezolva cu ușurință probleme ale pielii faciale, cum ar fi cearcanele si oboseala cauzate de umflarea.Este o alternativa naturala la Botox, care vă ajută să păstrați pielea supla, reduce ridurile si reda un aspect tineresc.

Acest instrument de masaj jade dispune de dublu s-a încheiat role, care permite pentru a acoperi o gamă largă și detaliate de teren și să fie eficientă.Este ușor să se rostogolească în sus, și masaj ușor pe față, gât, sub ochi, și chiar și pe guler, umeri, incheieturi si antebrate.

Aceasta ajută la reducerea inflamației și a edemului, albeste tonul pielii, și strange porii (mai ales în frigider pentru câteva minute înainte de utilizare), ajutând pentru a reduce aspectul liniilor fine.

- O anumită măsură, se promovează naturale procesul de detoxifiere a sistemului limfatic, care promovează circulația sub piele și fluxul de sânge, astfel emițătoare de lumină vizibilă.Acesta este cel mai utilizat pe timp de noapte să se răcească și calma pielea.

Am creat produse de frumusete noastre cu grijă în plus pentru a oferi cele mai bune rezultate pentru pielea fetei.

Lista: 1 * roz de cristal cu două picioare masaj


Scrie o recenzie

Produse similare