2 in 1 Mini Trepied Suport Cap de Minge + Mini Trepied suport Suport pentru Mobile Telefon Mobil 4 4g 5 5G Samsung galaxy S2 S4 I9500 i9200


Etichete: camera foto samsung galaxy s4 zoom, celulares samsung galaxy s4 zoom, harta rusia, rotiți capul trepiedului, i9205, baterie samsung galaxy s4 zoom, rotație cap trepied, caz ze500kl, adam lambert, induro cap trepied.

29.21lei 32.46lei
  • In stoc
  • w140491



  • Nume De Brand: harry bun
  • Numărul De Model: Q29

Ia-o cel mai bine vandut trepied buzunar și se adaugă un telefon universal de montare. 2-în-1 mini trepied este ușor de utilizat și de călătorie cu.Șurub telefon montare pe trepied și se va permite să ia o mare video sau fotografii cu telefonul mobil pe orice masă de sus.Deșurubați telefon clip și se întoarce la un mic aparat de fotografiat digital trepied.Aceasta este ultima mini trepied pentru punctul de astăzi, trage și trimite stil de viață.Stabilește în câteva secunde, pentru fotografii care durează o viață întreagă.Suficient de mic pentru a arunca într-o pungă, ambalaj sau în buzunar.Utilizați cu telefonul mobil și aparat de fotografiat digital.Acest mini trepied este ideal pentru înregistrare video web la nivel perfectă pe o masă.

a fi negru și argintiu, va rugam sa ne lăsați un mesaj dacă aveți nevoie de culoare neagra.

vom trimite prin random, daca nu orice mesaj.multumesc

Caracteristici:

Telefon Universal de montare inclus

Reglabil/blocabile cap pivotant

Extensibil picioare de cauciuc non-alunecare de picioare

Reglabil de la aproximativ 6" 9" înalt

Constructii usoare din aluminiu

Descriere:

1.Trepied Profesional Capul Mingea Camera Ballhead,De Înaltă Calitate!Independent butoanele de reglare caracteristici precise de blocare, panning și controale de tensiune, și fiecare buton de reglare este intuitiv poziționat, pozitiv la atingere și permite exact poziționarea camerei.E pur și simplu profesionale și la prețuri accesibile.

2.360-gradul de Panoramare: Exacte panorame poate fi ușor cusute împreună, folosind absolvit panning scară.Pan mișcări poate fi blocat în siguranță în loc cu tava de blocare.

3.De blocare și Trageți De Control: buton de blocare și trageți de ajustare sunt separate pentru a evita accidentale utilizarea necorespunzătoare.Trageți de ajustare este rapid și receptiv

4.design simplu si compact, convenabil pentru a transporta cu tine, de asemenea, prețul este foarte cost-eficiente.Lucru mic, mare rol.

Ideal pentru înregistrare video web la nivel perfectă pe sus de masă

Vă rugăm să citiți cu atenție înainte de licitare.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne e-mail.

Pachetul include:

1 x mini trepied

1 x telefon Universal mount


Scrie o recenzie

Produse similare