Steampunk Vintage Florale Rochie Corset Gotic Din Piele Corset Bustiera Top Cu Fusta Asimetric Set Halloween Costum De Pirat


Etichete: top y2k, fusta din piele femei, fusta din piele corset, casual corset in partea de sus, steampunk femeie, rochie bustiera, dantelă fusta carouri, steampunk pantaloni rochie, oamenii corsete, pânză gotic.

69.11lei 115.20lei
  • In stoc
  • w140605



  • Dimensiune: S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL 6XL
  • culoare: maro
  • Gen: FEMEI
  • Tip De Element: Bustiere & Corsete
  • Nume De Brand: AOLAIYAOQU
  • Numărul De Model: 8107/8103/5829+7056
  • Decor: Dantela
  • Stil: Sexy
  • Compoziția Materialului: Poliester
  • Numele: Steampunk Gotic Florale Rochie Corset Overbust
  • Origine: NC(de Origine)
  • Model Tip: Florale
  • Material: Piele Sintetica
  • Obscene Imagine: No
  • Sugestiv Sexual: No

Femeile Steampunk Vintage Florale Rochie Corset Halloween Costum de Pirat Gotic din Piele Corset Bustiera Cu Fusta Asimetric Set Maro Plus Dimensiune S-6XL

Descriere

* Nume: Femeile Steampunk Sexy Corset Floral Rochie Costum De Pirat Maro

* Culoare: Maro

* Dimensiune: S-6XL

* Stil: Steampunk Corset Sexy Rochie

* Material: Poliester & Spandex & Faux Din Piele

- Perfect Corset Rochie pentru Halloween,Burlesc de Performanță, de Crăciun, Rochie de seara, Clubwear, bal Mascat, Costume

Pachetul Inclus

1x Sexy Corset in partea de Sus + 1x Fusta + 1x Curea

Dimensiunea Diagramă

Atenție Vă Rugăm Să

1. Vă rugăm să citiți dimensiunea diagramă cu atenție care poate fi diferit de alte haine și locale dimensiunea diagramă.Dacă nu sunteți sigur ce dimensiune ai nevoie, vă rugăm să ne contactați.

2. Corsete sunt de dimensiuni de dimensiunea taliei, astfel încât vă rugăm să alegeți corset în funcție de talia ta, nu-ți bustul.Șirul de pe spate este reglabil, vă rugăm să încercați să-l adapteze pentru a fi mult mai potrivit pentru corpul tau.

3. Dacă talie masurare este între două dimensiuni, vă rugăm să alegeți dimensiunea mai mică.

4. Acolo este de 2-3% diferență în conformitate cu manualul de măsurare.

5. Vă rugăm să rețineți că o ușoară diferență de culoare ar trebui să fie acceptabil din cauza luminii și a ecranului.

6. Te rog doar spălare de mână, să corset folosind mai mult mai mult.

7. Vă rugăm să asigurați-vă că pentru informații din nou înainte de a plasa comenzi.

Mai Multe Culori Disponibile

Se Întoarce Și De Restituire

1. Toate produsele sunt inspectate pentru verificarea calității înainte de expediere.

2. Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vom rezolva cât mai curând posibil.

3. Dacă ați primit un produs defect, vă rugăm să returnați în termen de 7 zile de la data la care ați primit elemente.Vă rugăm să ne contactați înainte de a te întoarce.

4. Cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele de returnare.Va vom oferi o rambursare de elementul de preț după ce vom primi elementul defect.

5. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

Transport

1. Comanda va fi expediată în termen de 2-3 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.Am doar nava a confirmat pentru adresa.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de Livrare.

2. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

3. Ne bucurăm că să ne contactați dacă aveți orice întrebări cu privire la transportul maritim.Vom rezolva pentru tine și contactați de Logistică Terțe Părți.Deci, vă rugăm să ne știu gândurile și întrebările dumneavoastră.Locuri diferite au moduri diferite de logistică, precum și logistica de timp sunt diferite, vă rugăm să faceți clic pe Expediere si de Plata, si alege regiuni și apoi, vedere logistic informații.

4. Dacă nu primiți elementul după 30 de zile, vă rugăm să ne contactați.

5. Ne exprimam speranta ca va vom oferi servicii excelente. ^_^

Despre noi

^_^ Ne garanție de satisfacție de 100%.Noi, prin preocupările și frustrare s-ar putea avea, și vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.

^_^ Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să resping dvs. de e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

^_^ Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul de la primirea acesteia.Vom rezolva la o dată pentru tine.

Feedback-ul

1. Suntem o conștiință vânzător.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Vrem să stabilească o bună relație de tranzacționare.

2. Vă rugăm să lăsați-ne un feed-back pozitiv si rating de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru.Ne va fi foarte apreciat.Dacă nu destul de mulțumit, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul.

3. Feedback-ul este foarte important pentru noi.Apreciem că puteți să ne contactați imediat prin Mesaj înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.Noi va oferim ajutor pentru a rezolva problema cât mai repede posibil.


Clark Kent85
2020-11-26
3/5
No cups under the chest

Scrie o recenzie

Produse similare