Mermaid Princess Pretinde 62Pcs Bijuterii Rochie de Până Joc pentru Fete Mici Copii mici Inclus Coliere Inele Cercei Bratari


Etichete: micile sirene, sirena, sirena de top femeie, micile sirene, porc de moana, trening unicorn, cambulă, sirena inel de argint, rochie colier, guma de mestecat colier pentru copii.

32.10lei 39.13lei
  • In stoc
  • w140978



  • Origine: NC(de Origine)
  • Intervalul De Vârstă: 14 Ani Și Până
  • Tema: Muzica

5 Descrieri:

【Sirena Tematice Value Pack】Total 62pcs dress up bijuterii include: 26 inele reglabile, 9 perechi de cercei, 9 coliere, 8 brățări, și 1 sirena cu paiete, geantă de mână.

【Destul de Bijuterii Jucarii】Rochie de fetele tale ca o frumoasa printesa unic.Copiii vor avea o mulțime de distracție joc princess dress-up joc.Mare pentru a da de fetele tale ca un cadou și pentru petreceri.

【Îmbraci Ca o Prințesă】Potrivit pentru fete de petrecere, mermaid petrecere tematică, printesa tematice de petrecere, printesa îmbrăcat costume.

【Ușoare și Ușor de a Purta】Cu mare material plastic și caracteristica de ușor, acestea sunt ușor de purtat pentru fetițe copii mici, fără nici o povară.La inele reglabile se pot potrivi fetele tale, degetele foarte bine.

【Suntem mereu aici pentru a vă ajuta】vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă găsiți orice probleme de calitate.

Descrieri:

Pachetul include:

26* Inele Reglabile

9 Perechi* Cercei

9 *Coliere

8 * Bratari

1* Sirena Cu Paiete, Geantă De Mână.


Scrie o recenzie

Produse similare