Mini Ceramice DIY Lut Roata pentru Lucrare de Ceramica Ceramica Electric Roată de Olărit Mașină de placă Turnantă Lut Artă Formând Ambarcațiuni Cenoz


Etichete: vase de lut, roată, cercul de ceramică, baja fix, electric roată de olărit, potteri roata, potter roata, cum olari roata, rotirea ceramica, roată de olărit, turntabl.

226.99lei 398.21lei
  • In stoc
  • w141065



  • Material: Metal
  • Numărul De Model: Roată De Olărit Mașină

Caracteristici:

De înaltă Performanță --- Mini roată de olărit,cu structura compacta.Roata se rotește lin și direcția, viteza sunt reglabile.Aur design rafinat Ceramice Roată de mașină are o mică placă turnantă poate fi folosit pentru a face mici ceramica meserii mai rapid și stabil.

Reglabil de Viteză și de Direcție --- ceramice mașină cu un buton rotativ pentru viteză de rotație regulament; Și un alt comutator pentru a schimba pozitiv și în sens negativ, care poate ajusta direcția de rotire placă turnantă.

De înaltă Calitate Motor --- de Înaltă calitate motor ar putea face o roata de rotație fără probleme , rotiți comutatorul atinge viteza reglabila , 0-300r/min viteza de rotație ,mai mult de 60dB, zgomot redus ,de fapt operare umanizat, practic și comod.

2 buc placă Turnantă --- Vino cu 2 pc-uri diferite dimensiuni platan pentru diferite lut sculptura cerintele de munca.

Aplicarea pe scară largă --- Mini Ceramica Masina este potrivit pentru turnarea de ceramică, repararea de lut și de predare de ceramică.Potrivit pentru predare școală, ceramică bar sau utilizarea acasă, cunosc majoritatea profesionist, amator ceramice entuziast, potrivite pentru adulți,lut DIY incepatori.

Caietul de sarcini:

Culoare: Galben

Material: Metal

Plug: UE/SUA (opțional)

Element Dimensiune: 15*13*8.5 cm/5.9*5.1*3.3 în

Element Greutate: 1800g/4.0 lb

Lista De Ambalare:

1 * Roată De Olărit Mașină

1 * Cheie

1 * 10cm placă Turnantă

1 * Adaptor De Alimentare

8 * Accesorii


Scrie o recenzie

Produse similare