Noul Mini Hand Masini Portabile Tunderea Masini De Prelucrare A Lemnului Buzunar Avion Tunderea Proiecte Tâmplar Instrument De Mână


Etichete: caramida avion, rindea de lemn, corsair avion, airplan, hand masini, manual de avion, japoneze rindea, rindea rindea pentru prelucrarea lemnului, rindea cap 6, instrument de lemn.

34.01lei 56.67lei
  • In stoc
  • w14122



  • Nume De Brand: hoomall
  • Origine: NC(de Origine)

Dimensiune: 16*4,5 cm

Greutate: aprox. 250g

Grosimea lamei: 2 cm

Culoare: rosu, argintiu

Material: lama din otel SK5

Caracteristici:

** Calitate Premium material: Mini tunderea rindea este fabricat din 3SK5 lama din oțel de înaltă duritate, rugină-dovada, rezistență bună la uzură, rezistent și durabil, de mare capacitate pentru a elimina lipicios chips-uri.

** Design Ergonomic: Mini, compact, forma și proiectat ca parte caracteristică, care vă poate ajuta cu locuri de munca de mult timp!.A-ți proteja mâna de orice rău.

** De bună calitate: corp Turnat și conturat de design pentru ușor și confortabil de prindere, adăugând confort și control.Poate fi detașabil pentru curățare ușoară.

** Buna de bază:apartament de sârmă de desen de bază este mai fin decât pe bază de lemn.

** Aplicarea pe scară largă: Mini freza este marginea tunderea avion pentru prelucrat lemnul, meșteșugari și altele , potrivit pentru DIY pentru prelucrarea lemnului, artizanat face și mai mult.

Note:

1. Te rog voie 1-3mm diferențe datorită măsurare manual, vă mulțumesc pentru înțelegere!

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, vă rugăm să înțelegeți că imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Lista de pachete:

1 x mini hand masini


Scrie o recenzie

Produse similare