8Bitdo Mini Portabile fără Fir Bluetooth V4.0 Adaptor Gamepad Receptor Converter pentru Windows, Mac/Rasp Pi/Nintend Comutator/PS3/PS4


Etichete: coreeană pat de nuntă, sf30, comutator de fază, adaptor bluetooth ps3, 8bitdo usb, 8bitdo adaptor, 8bitdo snes, titan limba, joystick ps3, joc nintendo comutator.

65.05lei
  • In stoc
  • w141976



  • Suport AAC: No
  • Suport Apt-x: No
  • Nintendo Model: NINTENDO A COMUTA
  • Origine: NC(de Origine)
  • Compatibil Marca/Model: Nintendo
  • Numărul De Model: LZNS054
  • Ambalare: Da
  • Nume De Brand: SHACROXX
  • Interfață: USB
  • Conținutul: Audio
  • Standard Bluetooth: Bluetooth v4.0
  • Suport De Înaltă Definiție: 4K

8Bitdo Mini Portabile fără Fir Bluetooth V4.0 Adaptor Gamepad Receptor Converter pentru Windows, Mac/Rasp Pi/Nintend Comutator/PS3/PS4

INFORMAȚII

Caracteristici: Utilizat Pentru PS4/ PS3/ Mote/ Pro wireless pe Nintend Comutator.Suport DS4 Mișcare și Rumble caracteristici.Pentru utilizare pentru 8Bitdo Controlere/Nintendo Comutator Pro /Nintendo Comutator Bucurie-cons/PS4/ PS3/ Mote/ Pro și mai mult, wireless pe Windows Pc-uri, Mac-uri, Raspberry Pi, laptop-uri, tablete.Pur și simplu lega Adaptor pentru wireless controller pentru a permite o experiență wireless sunt utilizate pentru toate platformele.Wireless Bluetooth, fără întârziere.Suport actualizare a firmware-ului în viitor.Caietul de sarcini: 8Bitdo USB Wireless Adaptor Bluetooth Compatibilitate: PS4, PS3, Mote, Pro, 8Bitdo Controlere, Nintendo a Comuta Pro, Nintend Comutator Bucurie-cons conexiune wireless la Nintend Comutator (suport DS4 mișcare și huruit), Windows Pc-uri, Mac-uri, Raspberry Pi, laptop-uri, tablete.Conectivitate Wireless Bluetooth 4.0 Rumble vibrații controale de Mișcare în Greutate 0.8 oz Dimensiune 4.7 x 2.4 x 1.2 Include în 1xUSB Bluetooth Wireless Adaptor 1xInstruction manual

FOTO

TRANSPORT

. Cele mai multe dintre comenzile se vor trimite în 2-3 Zile lucrătoare după ce plata este confirmat.(Aștept de Vacanță și de Week-end ).Noi vă va informa dacă mai avem nevoie de timp să se pregătească..

.De obicei,folosim China Post Air Mail pentru a livra elemente pentru a wordwilde.

. Modul trimis prin China Post Obișnuiți de Mici Pachete de Plus ,care nu va afișa orice informații de actualizare.sper că puteți înțelege și de a nu deschide orice litigii pentru care nu sunt disponibile Informații de Urmărire în timp limită .Sper sa pot conștienți de acest lucru înainte de a plasa comanda .Ne pare rău pentru inconvenient se poate aduce la tine .MULȚUMIRI ȘI CEEA CE PRIVEȘTE.

DESPRE LOZIN MAGAZIN

. Lozin Store este un Aur și Profesionale Home & Garden Furnizor în www.antena1slobozia.ro, înregistrată atât în Hong Kong și Shenzhen.Avem propria fabrica pentru a face toate produsele.Principalele noastre produse sunt Home & Garden Produse , cum ar fi Bucatarie,sala de Mese si bar , Festiv si Petrecere SuppliesPet Produse, Textile Acasă, Acasă Decoruri, Golf bunuri, Păr și produse de îngrijire Orală, Bijuterii, Pantofi și așa mai departe .Noi oferim la nivel mondial en-gros și picătură navă de servicii pentru orice client din lume.

SERVICII

Sfaturi: Dacă aveți nevoie de a declara în mod CORESPUNZĂTOR VALORII sau a modifica NUMELE PRODUSULUI a făcut vămuirea devenit mai convenabil ,vă Rugăm să ne contactați în mod liber înainte de transportat .

RAMBURSARE

Vă rugăm să Rețineți: Dacă aveți nevoie de a declara în mod CORESPUNZĂTOR VALORII sau a modifica NUMELE PRODUSULUI a făcut vămuirea devenit mai convenabil ,vă Rugăm să ne contactați în mod liber înainte de transportat .

FEEDBACK-ul:


Scrie o recenzie

Produse similare